Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kagayaku Denstetsu Sora Eiga
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Morisaki rent richting de bal. Nishitami onderschept slim de pass. Sakemoto maakt een afschuwelijke overtreding. Sakemoto krijgt een gele kaart. Nishitami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nishitami komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kikuchi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Denstetsu - Sora Eiga 0:1

38e minuut.
Soma rent richting de bal. Takahara is nu in balbezit. Soma rent richting de bal. Takahara rent richting de bal. Takahara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kagayaku Denstetsu - Sora Eiga 1:1

39e minuut.
Miura geeft een hoge lob. Inworp. Aoki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Takahara bereikt de bal nog maar net als eerste. Takahara geeft een lange en hoge pass. Kawaguchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soma is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Denstetsu - Sora Eiga 2:1

40e minuut.
Youth bereikt de bal nog maar net als eerste. Youth passt de bal met de wreef. Kikuchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikuchi schiet op doel. Tsubasa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kagayaku Denstetsu - Sora Eiga 2:2

43e minuut.
Sakemoto is nu in balbezit. Sakemoto geeft een hoge lob. Shiokawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soma rent richting de bal. Soma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kagayaku Denstetsu - Sora Eiga 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Denstetsu 52%, Sora Eiga 48%.
Kagayaku Denstetsu - Sora Eiga 3:2

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Nishitami de bal onder controle te krijgen. Aoki rent richting de bal. Aoki speelt de bal door. Daar is Takahara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Takahara draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kikuchi onderschept slim de pass. Nishitami is nu in balbezit. Nishitami schiet op doel. Ichihara probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kagayaku Denstetsu - Sora Eiga 3:3

90e minuut.
Sakemoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikuchi verovert de bal door een tackle van achteren. Ichihara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikuchi verovert de bal door een tackle van achteren. Kikuchi haalt uit met een fantastische trap. Tsubasa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kagayaku Denstetsu 64%, Sora Eiga 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kagayaku Denstetsu - Sora Eiga 3:3