Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Global Citizens Liverpool Esport FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Matsuo geeft een hoge lob. Irie rent richting de bal. Irie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hirase de bal. Hirase haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Global Citizens - Liverpool Esport FC 1:0

16e minuut.
Tsutsumi kopt de bal weg. Daar is Kaneka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matsuo is nu in balbezit. Kaneka verovert de bal door een tackle van achteren. Kaneka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hirano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirano speelt de bal door. Hamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Irie verovert de bal door een tackle van achteren. Irie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Funakoshi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanazawa met de inworp. Tsutsumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsutsumi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Irie bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Tsuzuki speelt de bal door. Kaneka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaneka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kaneka rent richting de bal. Funakoshi is nu in balbezit. Hoshino is nu in balbezit. Kaneka onderschept slim de pass. Kaneka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Global Citizens 56%, Liverpool Esport FC 44%.
Global Citizens - Liverpool Esport FC 1:0

50e minuut.
Ito probeert naar een medespeler te passen. Nakao heeft problemen om de bal te vangen. Nakao met een sublieme pass. Hirase bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirase draait met de bal, schiet en ... Nakata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Kanazawa is nu in balbezit. Kanazawa probeert naar een medespeler te passen. Yamashita onderschept slim de pass. Tsutsumi is nu in balbezit. Tsutsumi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Global Citizens - Liverpool Esport FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Global Citizens 46%, Liverpool Esport FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Global Citizens - Liverpool Esport FC 1:1