Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hidoi Eiga Kawiiso Kagami
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Kurosawa probeert naar een medespeler te passen. Morita is nu in balbezit. Tanno is nu in balbezit. Morita onderschept slim de pass. Morita draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Morita is nu in balbezit. Kawaguchi is nu in balbezit. Morita is nu in balbezit. Kawaguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaguchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Eiga - Kawiiso Kagami 0:1

30e minuut.
Oku rent richting de bal. Morita verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morita rent richting de bal. Morita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Eiga 67%, Kawiiso Kagami 33%.
Hidoi Eiga - Kawiiso Kagami 0:1

62e minuut.
Matsuyo speelt de bal door. Kawaguchi rent richting de bal. Kawaguchi passt de bal met de wreef. Morita rent richting de bal. Morita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Eiga - Kawiiso Kagami 0:2

68e minuut.
Kurosawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Morita onderschept slim de pass. Morita passt de bal met de wreef. Kawaguchi is nu in balbezit. Kawaguchi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Kawaguchi onderschept slim de pass. Oku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawaguchi verovert de bal door een tackle van achteren. Morita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morita draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Matsui heeft problemen om de bal te vangen. Watanabe rent richting de bal. Isozaki maakt een afschuwelijke overtreding. Isozaki krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Morita bereikt de bal nog maar net als eerste. Morita haalt uit met een fantastische trap. Daar is Morishita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawaguchi rent richting de bal. Kawaguchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hidoi Eiga - Kawiiso Kagami 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hidoi Eiga 67%, Kawiiso Kagami 33%.
Hidoi Eiga - Kawiiso Kagami 0:3