Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaijin Hi Hidoi Umi
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Fujiyama passt de bal in één keer door. Oguro bereikt de bal nog maar net als eerste. Oguro geeft een lange en hoge pass. Maekawa is nu in balbezit. Maekawa haalt uit met een fantastische trap. Takahagi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Kina onderschept slim de pass. Kina speelt de bal door. Kiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Maekawa onderschept slim de pass. Maekawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Horinouchi passt de bal in één keer door. Kina geeft een lange en hoge pass. Daar is Maekawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fujiyama rent richting de bal. Fujiyama schiet op doel. Isago verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kina bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa onderschept slim de pass. Kiko is nu in balbezit. Moniwa onderschept slim de pass. Moniwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Niwa geeft de bal voor. Ohkubo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohkubo passt de bal met de wreef. Moniwa is nu in balbezit. Moniwa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Horinouchi speelt de bal door. Kina is nu in balbezit. Kina passt de bal zonder na te denken. Fujiyama rent richting de bal. Fujiyama schiet op doel. Isago bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Hi 51%, Hidoi Umi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gaijin Hi - Hidoi Umi 0:0

53e minuut.
Kiko passt de bal met de wreef. Itachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujiyama is nu in balbezit. Fujiyama draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ishikawa de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Maekawa rent richting de bal. Maekawa met een sublieme pass. Moniwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Hidoi Umi 0:1

70e minuut.
Kina geeft de bal voor. Ogura probeert de bal aan de voet te houden. Maekawa is nu in balbezit. Maekawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Hidoi Umi 0:2

78e minuut.
Kina kopt de bal weg. Ishikawa kan de bal niet met de borst controleren. Ishikawa probeert naar een medespeler te passen. Moniwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Yamaguchi geeft een hoge lob. Daar is Ishikawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horinouchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Horinouchi draait met de bal, schiet en ... Isago maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaijin Hi - Hidoi Umi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaijin Hi 53%, Hidoi Umi 47%.
Gaijin Hi - Hidoi Umi 1:2