Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vituzza Sokker Team Bjartsýnir Íþróttamenn
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Ásgrímsson met een sublieme pass. Tyrfingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Auðunnson. Auðunnson krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Marelsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sólbjartsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þórvaldsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórvaldsson haalt uit met een fantastische trap. Friðjónsson bokst de bal weg.

18e minuut.
Ívarsson is nu in balbezit. Sólbjartsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ívarsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marelsson met een snel genomen vrije trap. Daar is Hafsteinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viðarsson is nu in balbezit. Viðarsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Doeltrap. Hróarsson trapt de bal weg. Björnsson speelt de bal door. Hinriksson is nu in balbezit. Hinriksson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viktorsson passt de bal met de wreef. Hróarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrfingsson rent richting de bal. Tyrfingsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Sólbjartsson rent richting de bal. Skarphéðinsson onderschept slim de pass. Skarphéðinsson probeert naar een medespeler te passen. Tyrfingsson is nu in balbezit. Tyrfingsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vituzza Sokker Team - Bjartsýnir Íþróttamenn 1:0

33e minuut.
Tyrfingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Auðunnson is nu in balbezit. Skúlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrfingsson onderschept slim de pass. Tyrfingsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hróarsson is nu in balbezit. Hróarsson geeft de bal voor. Hinriksson is nu in balbezit. Viðarsson rent richting de bal. Viðarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 37%, Bjartsýnir Íþróttamenn 63%.
Vituzza Sokker Team - Bjartsýnir Íþróttamenn 1:0

46e minuut.
Þórvaldsson rent richting de bal. Viðarsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Þórvaldsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hrafnsson met een snel genomen vrije trap. Tyrfingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrfingsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sólbjartsson probeert naar een medespeler te passen. Dagsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dagsson met een sublieme pass. Tyrfingsson is nu in balbezit. Tyrfingsson draait met de bal, schiet en ... Friðjónsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Brynjason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þórvaldsson is nu in balbezit. Þórvaldsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Brynjason geeft de bal voor. Hafsteinsson rent richting de bal. Hafsteinsson geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ívarsson de bal. Ívarsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vituzza Sokker Team 53%, Bjartsýnir Íþróttamenn 47%.
Vituzza Sokker Team - Bjartsýnir Íþróttamenn 1:0