Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hróðugir Skarfar Bjartsýnir Æðarfuglar
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Daníelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Daníelsson met een sublieme pass. Dórason rent richting de bal. Sigurþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurþórsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Hinriksson met een harde bal richting middenveld. Sigurpállsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sigurþórsson. Sigurþórsson krijgt een gele kaart. Sigurpállsson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sigurpállsson kan niet meer verder spelen. Viðarsson komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Gunnþórsson heeft problemen om de bal te vangen. Dagbjartsson rent richting de bal. Dagbjartsson probeert naar een medespeler te passen. Egilsson rent richting de bal. Egilsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sigurþórsson geeft een lange en hoge pass. Sveinsson rent richting de bal. Egilsson is nu in balbezit. Valgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgeirsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Valgeirsson is nu in balbezit. Daníelsson is nu in balbezit. Valgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Egilsson is nu in balbezit. Egilsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sigurþórsson is nu in balbezit. Sigurþórsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hinriksson de bal. Egilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Egilsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Viðarsson passt de bal zonder na te denken. Gunnþórsson is nu in balbezit. Gunnþórsson met een sublieme pass. Viðarsson is nu in balbezit. Viðarsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hróðugir Skarfar - Bjartsýnir Æðarfuglar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skarfar 49%, Bjartsýnir Æðarfuglar 51%.
Hróðugir Skarfar - Bjartsýnir Æðarfuglar 1:0

50e minuut.
Sævarsson speelt de bal door. Flosason heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sveinsson. Sveinsson krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Inworp. Dórason met de inworp. Sigurþórsson is nu in balbezit. Örvarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Örvarsson geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Skarphéðinsson onderschept slim de pass. Skarphéðinsson met een sublieme pass. Daar is Sebastiansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viðarsson rent richting de bal. Viðarsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Örvarsson met een sublieme pass. Viðarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sigurþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Viðarsson schiet op doel. Þórðarson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hróðugir Skarfar 36%, Bjartsýnir Æðarfuglar 64%.
Hróðugir Skarfar - Bjartsýnir Æðarfuglar 1:0