Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-31 21:27
  • Competitiewedstrijd: 1. Deild.02
  • Stadion: IB Selir Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3075
IB Selir Bjartsýnir Æðarfuglar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Kristbergsson rent richting de bal. Egilsson onderschept slim de pass. Egilsson passt de bal in één keer door. Valgeirsson is nu in balbezit. Valgeirsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
IB Selir - Bjartsýnir Æðarfuglar 0:1

28e minuut.
Kristófersson speelt de bal door. Arnþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Maríusson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maríusson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IB Selir 61%, Bjartsýnir Æðarfuglar 39%.
IB Selir - Bjartsýnir Æðarfuglar 0:1

69e minuut.
Egilsson is nu in balbezit. Egilsson haalt uit met een fantastische trap. Ásbjörnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valgeirsson rent richting de bal. Valgeirsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Flosason geeft een hoge lob. Jónharðson is nu in balbezit. Ófeigsson verovert de bal door een tackle van achteren. Egilsson is nu in balbezit. Egilsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kristófersson heeft problemen om de bal te vangen. Kristófersson passt de bal in één keer door. Arnþórsson is nu in balbezit. Magnússon onderschept slim de pass. Magnússon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ásbjörnsson rent richting de bal. Ásbjörnsson passt de bal in één keer door. Ingileifsson rent richting de bal. Ingileifsson geeft een lange en hoge pass. Maríusson krijgt zijn hoofd ertegen. Þórðarson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ingileifsson probeert naar een medespeler te passen. Maríusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiansson is nu in balbezit. Maríusson onderschept slim de pass. Maríusson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IB Selir 60%, Bjartsýnir Æðarfuglar 40%.
IB Selir - Bjartsýnir Æðarfuglar 0:1