Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Níu Valir Glöggir Jöklar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Sigurvinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Veturliðason verovert de bal door een tackle van achteren. Veturliðason geeft de bal voor. Nóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóason draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Þórarinnsson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Styrmirsson met de inworp. Lárusson rent richting de bal. Lárusson geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vilhjálmsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórvaldsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórvaldsson probeert naar een medespeler te passen. Nóason bereikt de bal nog maar net als eerste. Nóason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Níu Valir - Glöggir Jöklar 0:1

34e minuut.
Friðriksson onderschept slim de pass. Friðriksson speelt de bal door. Nóason rent richting de bal. Nóason draait met de bal, schiet en ... Valtýrsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Níu Valir - Glöggir Jöklar 0:2

42e minuut.
Daar is Birgisson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birgisson geeft de bal voor. Klungelig pakt Halldórsson de bal. Lárusson rent richting de bal. Lárusson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Níu Valir 53%, Glöggir Jöklar 47%.
Níu Valir - Glöggir Jöklar 0:2

46e minuut.
Þórarinnsson geeft een lange en hoge pass. Birgisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Birgisson geeft een hoge lob. Lárusson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lárusson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Halldórsson kopt de bal weg. Auðunnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Auðunnson passt de bal met de wreef. Viðarsson is nu in balbezit. Viðarsson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Alexson passt de bal in één keer door. Auðunnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Finnbogasson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Auðunnson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Auðunnson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Viðarsson de bal. Viðarsson schiet op doel. Sveinbjörnsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

80e minuut.
Friðriksson geeft de bal voor. Daar is Sigurvinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finnbogasson verovert de bal door een tackle van achteren. Finnbogasson schiet op doel. Alexson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Friðriksson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Lárusson passt de bal met de wreef. Jóhannson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viðarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Viðarsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Níu Valir 43%, Glöggir Jöklar 57%.
Níu Valir - Glöggir Jöklar 0:2