Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UMF Jöklar Stuttir Félagar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18
hopeless Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Herjólfsson rent richting de bal. Patreksson onderschept slim de pass. Patreksson passt de bal in één keer door. Snorrason rent richting de bal. Snorrason haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Friðbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patreksson rent richting de bal. Patreksson geeft een hoge lob. Kárason bereikt de bal nog maar net als eerste. Kárason geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Snorrason bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
UMF Jöklar - Stuttir Félagar 0:1

17e minuut.
Ingimagnsson rent richting de bal. Víðirsson begaat een overtreding. Ingimagnsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ingimagnsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vilhelmsson springt en kopt de bal. Hilmarsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hilmarsson niet meer kan verder spelen. Njálsson komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Ingþórsson kopt de bal weg. Þorbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbergsson probeert naar een medespeler te passen. Vilhelmsson rent richting de bal. Vilhelmsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UMF Jöklar 44%, Stuttir Félagar 56%.
UMF Jöklar - Stuttir Félagar 0:1

55e minuut.
Patreksson is nu in balbezit. Herjólfsson onderschept slim de pass. Herjólfsson passt de bal in één keer door. Vilhelmsson rent richting de bal. Vilhelmsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UMF Jöklar - Stuttir Félagar 1:1

59e minuut.
Víðirsson geeft een hoge lob. Herjólfsson kopt de bal weg. Daar is Martinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbergsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ingþórsson speelt de bal door. Ingimagnsson rent richting de bal. Ingimagnsson met een sublieme pass. Vilhelmsson is nu in balbezit. Vilhelmsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Friðbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Grétarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Grétarsson passt de bal in één keer door. Patreksson rent richting de bal. Patreksson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Þorbergsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patreksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbergsson begaat een overtreding. Þorbergsson krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Klungelig pakt Oddsson de bal. Ingimagnsson met een sublieme pass. Þorbergsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vilhelmsson rent richting de bal. Vilhelmsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UMF Jöklar 44%, Stuttir Félagar 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UMF Jöklar - Stuttir Félagar 1:1