Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KF Ávextir Daufir Bræður
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Guðjónsson met een sublieme pass. Þorgilsson rent richting de bal. Gústafsson is nu in balbezit. Þorgilsson onderschept slim de pass. Þorgilsson draait met de bal, schiet en ... Jónmundarson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KF Ávextir - Daufir Bræður 0:1

9e minuut.
Bjartmarsson met de inworp. Bragason geeft een lange en hoge pass. Adólfsson heeft problemen om de bal te vangen. Þorgilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgilsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bragason met een sublieme pass. Kristbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgilsson maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Þorgilsson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Kristbjörnsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kristbjörnsson met een snel genomen vrije trap. Arnþórsson rent richting de bal. Guðjónsson verovert de bal door een tackle van achteren. Yngvason onderschept slim de pass. Yngvason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Yngvason bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðjónsson verovert de bal door een tackle van achteren. Arnþórsson begaat een overtreding. Arnþórsson krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Alfreðsson met de inworp. Guðjónsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gústafsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gústafsson krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Adólfsson is nu in balbezit. Arinbjörnsson rent richting de bal. Arinbjörnsson geeft een hoge lob. Ásbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásbjörnsson draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Ávextir 56%, Daufir Bræður 44%.
KF Ávextir - Daufir Bræður 0:1

47e minuut.
Þorbjörnsson passt de bal zonder na te denken. Ásbjörnsson is nu in balbezit. Gústafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásbjörnsson is nu in balbezit. Ásbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gústafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásbjörnsson onderschept slim de pass. Finnbogasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ásbjörnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ásbjörnsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KF Ávextir 52%, Daufir Bræður 48%.
KF Ávextir - Daufir Bræður 0:1