Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vægir Ísbirnir UMF Hundar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ísleifsson met een snelle inworp. Jónsson geeft een hoge lob. Hróarsson springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Númason kopt de bal weg. Daar is Aðalbergsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Víkingsson is nu in balbezit. Aðalbergsson verovert de bal door een tackle van achteren. Aðalbergsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ottósson rent richting de bal. Númason onderschept slim de pass. Númason geeft een lange en hoge pass. Hróarsson rent richting de bal. Hróarsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Víkingsson verovert de bal door een tackle van achteren. Axelsson onderschept slim de pass. Axelsson speelt de bal door. Hróarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hróarsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vægir Ísbirnir 28%, UMF Hundar 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vægir Ísbirnir - UMF Hundar 0:0

52e minuut.
Víkingsson onderschept slim de pass. Víkingsson geeft een lange en hoge pass. Ófeigsson kan de bal niet met de borst controleren. Valgarðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valgarðsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Axelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Axelsson speelt de bal door. Hróarsson rent richting de bal. Hróarsson draait met de bal, schiet en ... Óskarsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hróarsson is nu in balbezit. Hróarsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Víkingsson de bal onder controle te krijgen. Aðalbergsson is nu in balbezit. Aðalbergsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vægir Ísbirnir - UMF Hundar 1:0

65e minuut.
Guðmarsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elfarsson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vægir Ísbirnir 49%, UMF Hundar 51%.
Vægir Ísbirnir - UMF Hundar 1:0