Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Þrír Ávextir Kraftir Betlarar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Klungelig pakt Símonsson de bal. Arnórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnórsson probeert naar een medespeler te passen. Ingibergsson is nu in balbezit. Ingibergsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Ávextir - Kraftir Betlarar 0:1

10e minuut.
Úlfarsson met een snelle inworp. Guðmundsson probeert de bal met de borst te controleren. Egilsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Guðmundsson onderschept slim de pass. Guðmundsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sturlason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergfinnsson is nu in balbezit. Bergfinnsson speelt de bal door. Sæþórsson is nu in balbezit. Sæþórsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Styrmirsson geeft een hoge lob. Inworp. Vigfússon met de inworp. Símonsson is nu in balbezit. Símonsson geeft de bal voor. Elíasson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Friðriksson trapt de bal weg. Brynjason kopt de bal weg. Klungelig pakt Vilhjálmsson de bal. Sæþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæþórsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Brynjason passt de bal in één keer door. Vilhjálmsson onderschept slim de pass. Jónharðson heeft problemen om de bal te vangen. Sæþórsson rent richting de bal. Sæþórsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Þrír Ávextir - Kraftir Betlarar 1:1

37e minuut.
Ingibergsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eysteinnsson komt het veld opgelopen. Úlfarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guðmundsson is nu in balbezit. Guðmundsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vigfússon speelt de bal door. Símonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Símonsson passt de bal zonder na te denken. Sæþórsson rent richting de bal. Sæþórsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Valsson rent richting de bal. Aðalgeirsson begaat een overtreding. Valsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Valsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sæþórsson rent richting de bal. Sæþórsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þrír Ávextir 52%, Kraftir Betlarar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Þrír Ávextir - Kraftir Betlarar 1:1

72e minuut.
Erlingsson is nu in balbezit. Erlingsson geeft een hoge lob. Egilsson met een sublieme pass. Sæþórsson is nu in balbezit. Sæþórsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Ávextir - Kraftir Betlarar 2:1

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guðnason trapt de bal weg. Bergfinnsson speelt de bal door. Sæþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sæþórsson draait met de bal, schiet en ... Paal!

81e minuut.
Daar is Unnsteinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Símonsson is nu in balbezit. Símonsson probeert naar een medespeler te passen. Sæþórsson is nu in balbezit. Sæþórsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Ávextir - Kraftir Betlarar 3:1

83e minuut.
Arnórsson met een sublieme pass. Inworp. Brynjason met de inworp. Símonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Símonsson geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Þrír Ávextir - Kraftir Betlarar 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Þrír Ávextir 38%, Kraftir Betlarar 62%.
Þrír Ávextir - Kraftir Betlarar 4:1