Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Friðsamir Feður Ungmennafélagið Klettar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 14.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Marteinsson geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Örnsson de bal onder controle te krijgen. Egilsson speelt de bal door. Eyþórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ... Theódórsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Feður - Ungmennafélagið Klettar 1:0

9e minuut.
Frímannsson kopt de bal weg. Hafsteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafsteinsson probeert naar een medespeler te passen. Ásþórsson rent richting de bal. Ásþórsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Friðsamir Feður - Ungmennafélagið Klettar 1:1

17e minuut.
Ásþórsson rent richting de bal. Hafsteinsson rent richting de bal. Ásþórsson rent richting de bal. Hafsteinsson rent richting de bal. Hafsteinsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Örnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteinsson verovert de bal door een tackle van achteren. Marteinsson met een sublieme pass. Frímannsson is nu in balbezit. Frímannsson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friðsamir Feður 40%, Ungmennafélagið Klettar 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Friðsamir Feður - Ungmennafélagið Klettar 1:1

49e minuut.
Hafþórsson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Axelsson de bal onder controle te krijgen. Eyþórsson rent richting de bal. Eyþórsson haalt uit met een fantastische trap. Theódórsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Feður - Ungmennafélagið Klettar 2:1

50e minuut.
Marteinsson met een sublieme pass. Hafsteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafsteinsson passt de bal met de wreef. Ásþórsson rent richting de bal. Ásþórsson draait met de bal, schiet en ... Símonsson bokst de bal weg.

59e minuut.
Axelsson rent richting de bal. Axelsson met een sublieme pass. Albertsson speelt de bal door. Eyþórsson is nu in balbezit. Eyþórsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Reynirsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arngrímsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reynirsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Reynirsson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hafsteinsson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Friðsamir Feður - Ungmennafélagið Klettar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friðsamir Feður 49%, Ungmennafélagið Klettar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Friðsamir Feður - Ungmennafélagið Klettar 2:2