Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Níu Félagar Friðsamir Feður
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


12e minuut.
Einarsson passt de bal zonder na te denken. Albertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson begaat een overtreding. Hreinnsson krijgt een gele kaart. Albertsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Egilsson met een snel genomen vrije trap. Daar is Valbjörnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þorbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbjörnsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Eysteinnsson is nu in balbezit. Sighvatsson is nu in balbezit. Sighvatsson passt de bal met de wreef. Valbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbjörnsson draait met de bal, schiet en ... Símonsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Arngrímsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Axelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axelsson passt de bal in één keer door. Þorbjörnsson rent richting de bal. Þorbjörnsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kolvidsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolvidsson passt de bal in één keer door. Böðvarsson is nu in balbezit. Axelsson onderschept slim de pass. Axelsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Þorbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbjörnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Níu Félagar - Friðsamir Feður 0:1

34e minuut.
Sighvatsson heeft problemen om de bal te vangen. Albertsson is nu in balbezit. Albertsson speelt de bal door. Þorbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorbjörnsson draait met de bal, schiet en ... Sölvason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valbjörnsson kopt de bal weg. Þorbjörnsson heeft problemen om de bal te vangen. Þorbjörnsson schiet op doel. Sölvason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Níu Félagar 57%, Friðsamir Feður 43%.
Níu Félagar - Friðsamir Feður 0:1

63e minuut.
Hreinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Arngrímsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreinnsson begaat een overtreding. Hreinnsson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

69e minuut.
Arngrímsson rent richting de bal. Þorbjörnsson is nu in balbezit. Þorbjörnsson passt de bal met de wreef. Albertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Örnsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Einarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valbjörnsson is nu in balbezit. Valbjörnsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Hafþórsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Valbjörnsson de bal. Albertsson rent richting de bal. Albertsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sighvatsson is nu in balbezit. Valbjörnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sighvatsson is nu in balbezit. Valbjörnsson is nu in balbezit. Valbjörnsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Níu Félagar 41%, Friðsamir Feður 59%.
Níu Félagar - Friðsamir Feður 0:1