Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ólmir Hestar Átta Birnir
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Hávarðsson rent richting de bal. Valdimarsson is nu in balbezit. Hávarðsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hávarðsson krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Matthíasson passt de bal in één keer door. Bernharðsson rent richting de bal. Runólfsson is nu in balbezit. Bernharðsson onderschept slim de pass. Bernharðsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bergmannsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bjarnólfsson komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Hallgrímsson onderschept slim de pass. Hallgrímsson speelt de bal door. Einarsson rent richting de bal. Einarsson schiet op doel. Baldvinsson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ólmir Hestar 50%, Átta Birnir 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ólmir Hestar - Átta Birnir 0:0

50e minuut.
Þórólfsson heeft problemen om de bal te vangen. Hávarðsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Þórólfsson. Þórólfsson krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Hrólfsson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benjamínsson met een snelle inworp. Börksson rent richting de bal. Börksson geeft een hoge lob. Haraldsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Átta Birnir 0:1

74e minuut.
Inworp. Sigtryggsson met een snelle inworp. Bernharðsson controleert de bal met de borst. Bernharðsson schiet op doel. Baldvinsson kopt de bal weg. Arason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Hallgrímsson met de inworp. Bernharðsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernharðsson met een sublieme pass. Þórólfsson rent richting de bal. Þórólfsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hávarðsson met een sublieme pass. Gissurarson is nu in balbezit. Valsson verovert de bal door een tackle van achteren. Valsson schiet op doel. Haraldsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ólmir Hestar - Átta Birnir 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ólmir Hestar 43%, Átta Birnir 57%.
Ólmir Hestar - Átta Birnir 0:2