Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chernite Vlechugi FC Ropotamo
Normal Tactiek Safe
43% Balbezit 57%
23% Spel op eigen helft 77%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 40.9
poor Schieten weak
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
Nakov neemt de hoekschop. Prodanov met een sublieme pass. Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov schiet op doel. Prodanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Vlechugi - FC Ropotamo 1:0

11e minuut.
Georgiev is nu in balbezit. Georgiev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kirov de bal. Poshtadzhiev onderschept slim de pass. Poshtadzhiev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rashev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Poshtadzhiev rent richting de bal. Lozanov onderschept slim de pass. Lozanov met een sublieme pass. Kirov rent richting de bal. Kirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Prodanov trapt de bal weg. Poshtadzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Kirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirov draait met de bal, schiet en ... Prodanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Inworp. Nakov met een snelle inworp. Lozanov speelt de bal door. Kirov is nu in balbezit. Kirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov passt de bal met de wreef. Branekov is nu in balbezit. Botev bereikt de bal nog maar net als eerste. Botev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Obretenov geeft een lange en hoge pass. Kutov is nu in balbezit. Galabov onderschept slim de pass. Daar is Galabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galabov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Galabov met een snelle inworp. Peev is nu in balbezit. Obretenov onderschept slim de pass. Galabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galabov schiet op doel. Rashev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lozanov is nu in balbezit. Lozanov speelt de bal door. Galabov is nu in balbezit. Daar is Galabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galabov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chernite Vlechugi - FC Ropotamo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Vlechugi 24%, FC Ropotamo 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chernite Vlechugi - FC Ropotamo 1:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karaivanov met de inworp. Nakov speelt de bal door. Kirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Botev met een sublieme pass. Poshtadzhiev is nu in balbezit. Kirov onderschept slim de pass. Kirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Branekov is nu in balbezit. Branekov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kutov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Botev is nu in balbezit. Botev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rashev met een harde bal richting middenveld. Karaivanov met een sublieme pass. Poshtadzhiev is nu in balbezit. Kirov verovert de bal door een tackle van achteren. Kirov draait met de bal, schiet en ... Prodanov bokst de bal weg.

73e minuut.
Peev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozanov rent richting de bal. Lozanov passt de bal met de wreef. Kirov is nu in balbezit. Kirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chernite Vlechugi - FC Ropotamo 2:1

83e minuut.
Karaivanov met een snelle inworp. Bilev rent richting de bal. Bilev geeft een lange en hoge pass. Botev rent richting de bal. Botev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chernite Vlechugi 23%, FC Ropotamo 77%.
Chernite Vlechugi - FC Ropotamo 2:1