Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ropotamo Левски София
Safe Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
71% Spel op eigen helft 29%
14 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 25.1
average Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Botev passt de bal in één keer door. Dragozov speelt de bal door. Prodanov heeft problemen om de bal te vangen. Petev rent richting de bal. Petev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Левски София 0:1

6e minuut.
Obretenov geeft de bal voor. Botev heeft problemen om de bal te vangen. Perkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Botev verovert de bal door een tackle van achteren. Botev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Obretenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obretenov geeft een hoge lob. Galabov is nu in balbezit. Daar is Galabov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galabov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ropotamo - Левски София 1:1

15e minuut.
Obretenov speelt de bal door. Georgiev is nu in balbezit. Georgiev geeft de bal voor. Koprivarov is nu in balbezit. Botev onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Botev is nu in balbezit. Botev draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Inworp. Todorov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petev rent richting de bal. Petev haalt uit met een fantastische trap. Prodanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Todorov passt de bal in één keer door. Boshnakov rent richting de bal. Timnev verovert de bal door een tackle van achteren. Timnev passt de bal in één keer door. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Prodanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klungelig pakt Perkov de bal. Kasapski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cherganski. Cherganski krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Koprivarov is nu in balbezit. Botev onderschept slim de pass. Botev heeft problemen om de bal te vangen. Botev schiet op doel. Glavinchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Glavinchev trapt de bal weg. Botev is nu in balbezit. Botev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Левски София 2:1

38e minuut.
Boshnakov passt de bal met de wreef. Sanchev is nu in balbezit. Sanchev passt de bal zonder na te denken. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daar is Bilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Todorov met de inworp. Petev heeft problemen om de bal te vangen. Petev draait met de bal, schiet en ... Prodanov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropotamo 69%, Левски София 31%.
FC Ropotamo - Левски София 2:1

61e minuut.
Cherganski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sanchev de bal. Boshnakov onderschept slim de pass. Daar is Boshnakov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boshnakov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Boshnakov kopt de bal weg. Klungelig pakt Botev de bal. Petev rent richting de bal. Petev schiet op doel. Prodanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ropotamo - Левски София 2:2

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Micov met een snelle inworp. Sanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchev draait met de bal, schiet en ... Prodanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Левски София 2:3

66e minuut.
Klungelig pakt Botev de bal. Boshnakov is nu in balbezit. Timnev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshnakov onderschept slim de pass. Boshnakov draait met de bal, schiet en ... Glavinchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

69e minuut.
Prodanov trapt de bal weg. Inworp. Micov met de inworp. Sanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Boshnakov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deshkov komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Todorov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perkov probeert naar een medespeler te passen. Sanchev heeft problemen om de bal te vangen. Petev is nu in balbezit. Petev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Todorov met de inworp. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev draait met de bal, schiet en ... Prodanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Todorov met een snelle inworp. Petev bereikt de bal nog maar net als eerste. Petev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ropotamo - Левски София 2:4

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Todorov met de inworp. Petev controleert de bal met de borst. Petev draait met de bal, schiet en ... Prodanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ropotamo 72%, Левски София 28%.
FC Ropotamo - Левски София 2:4