Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mainite FCBojnica
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Isaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genov met een sublieme pass. Daar is Kostadinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostadinov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kostadinov heeft problemen om de bal te vangen. Isaev is nu in balbezit. Kostadinov verovert de bal door een tackle van achteren. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mainite - FCBojnica 0:1

34e minuut.
Minchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchev begaat een overtreding. Minchev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isaev met een snel genomen vrije trap. Daar is Minchev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minchev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mainite 44%, FCBojnica 56%.
FC Mainite - FCBojnica 0:1

51e minuut.
Kostov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isaev rent richting de bal. Isaev met een sublieme pass. Avdzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdzhiev haalt uit met een fantastische trap. Elenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Radomirov met een sublieme pass. Daar is Petkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltanov is nu in balbezit. Petkov rent richting de bal. Petkov schiet op doel. Elenov bokst de bal weg.

58e minuut.
Minchev onderschept slim de pass. Marchev is nu in balbezit. Met opzet legt Minchev zijn tegenspeler op de grond. Minchev krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kostov probeert naar een medespeler te passen. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov passt de bal in één keer door. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Parvanov bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Papazov geeft een lange en hoge pass. Chilikov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enev rent richting de bal. Petkov rent richting de bal. Petkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mainite 45%, FCBojnica 55%.
FC Mainite - FCBojnica 0:1