Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-04 19:17
  • Competitiewedstrijd: Superliga
  • Stadion: Ice Shards Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2927
Ice Shards KS Gryka
giga defensive Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


8e minuut.
Emiri geeft de bal voor. Malaj heeft problemen om de bal te vangen. Montani is nu in balbezit. Malaj verovert de bal door een tackle van achteren. Malaj schiet op doel. Esperante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Zeballos passt de bal in één keer door. Micronésio is nu in balbezit. Micronésio passt de bal met de wreef. Lokesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokesson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Misimi trapt de bal weg van het doel. Gërbeshi is nu in balbezit. Seferaj maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Seferaj moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Seferaj schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Klungelig pakt Lushi de bal. Emiri is nu in balbezit. Emiri geeft de bal voor. Malaj rent richting de bal. Malaj draait met de bal, schiet en ... Esperante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Malaj is nu in balbezit. Damhus onderschept slim de pass. Damhus probeert naar een medespeler te passen. Lokesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokesson draait met de bal, schiet en ... Misimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Lokesson verovert de bal door een tackle van achteren. Lokesson passt de bal in één keer door. Sako speelt de bal door. Malaj is nu in balbezit. Malaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Daar is Gërbeshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micronésio speelt de bal door. Lokesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokesson draait met de bal, schiet en ... Haxhiu probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Lushi is nu in balbezit. Emiri verovert de bal door een tackle van achteren. Gërbeshi onderschept slim de pass. Gërbeshi geeft een hoge lob. Lokesson springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Brunton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sako tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brunton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brunton met een snel genomen vrije trap. Lokesson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aliu met de inworp. Daar is Haxhiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lokesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokesson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Shards 27%, KS Gryka 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ice Shards - KS Gryka 0:0

54e minuut.
Emiri rent richting de bal. Micronésio verovert de bal door een tackle van achteren. Micronésio speelt de bal door. Lokesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokesson haalt uit met een fantastische trap. Misimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Micronésio is nu in balbezit. Micronésio speelt de bal door. Lokesson is nu in balbezit. Lushi rent richting de bal. Lushi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - KS Gryka 1:0

62e minuut.
Lokesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Micronésio rent richting de bal. Micronésio passt de bal zonder na te denken. Gërbeshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gërbeshi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Emiri kopt de bal weg. Daar is Zeballos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeballos met een sublieme pass. Lokesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokesson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malaj. Montani raakt geblesseerd tijdens het duel. Montani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lokesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokesson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice Shards - KS Gryka 2:0

73e minuut.
Micronésio rent richting de bal. Micronésio passt de bal zonder na te denken. Fazliu is nu in balbezit. Limont onderschept slim de pass. Limont geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Limont zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Andreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lushi is nu in balbezit. Emiri maakt een afschuwelijke overtreding. Emiri krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Micronésio rent richting de bal. Aliu is nu in balbezit. Aliu geeft de bal voor. Lushi krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Ahmetaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Haxhiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zeballos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Micronésio bereikt de bal nog maar net als eerste. Micronésio geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice Shards 18%, KS Gryka 82%.
Ice Shards - KS Gryka 2:0