Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IS Luftëtari SK Çlirimi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Gërmizaj passt de bal in één keer door. Varoshi rent richting de bal. Varoshi met een sublieme pass. Bogdani rent richting de bal. Bogdani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Haxhia verovert de bal door een tackle van achteren. Haxhia passt de bal met de wreef. Juka speelt de bal door. Bruçi rent richting de bal. Bruçi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Nuha controleert de bal met de borst. Koliqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliqi passt de bal zonder na te denken. Canolli heeft problemen om de bal te vangen. Canolli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dhamo is nu in balbezit. Haxhia onderschept slim de pass. Haxhia speelt de bal door. Bogdani is nu in balbezit. Bogdani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IS Luftëtari - SK Çlirimi 1:0

40e minuut.
Daar is Gjakova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demaj is nu in balbezit. Demaj passt de bal in één keer door. Canolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Canolli schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Albajrami met een sublieme pass. Klungelig pakt Batusha de bal. Bruçi speelt de bal door. Bogdani rent richting de bal. Bogdani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Luftëtari 42%, SK Çlirimi 58%.
IS Luftëtari - SK Çlirimi 1:0

48e minuut.
Bogdani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pajaziti komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Reqica geeft een lange en hoge pass. Albajrami kopt de bal weg. Pajaziti bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. Rexhaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Juka de bal. Haxhia rent richting de bal. Haxhia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
IS Luftëtari - SK Çlirimi 2:0

73e minuut.
Daar is Gjakova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gjakova geeft een hoge lob. Juka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajaziti onderschept slim de pass. Pajaziti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pajaziti is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bruçi zal de hoekschop nemen. Pajaziti is nu in balbezit. Pajaziti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IS Luftëtari 48%, SK Çlirimi 52%.
IS Luftëtari - SK Çlirimi 2:0