Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orzturk FC AC Drita
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.1
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Muja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stefa rent richting de bal. Stefa geeft een lange en hoge pass. Abazi krijgt zijn hoofd ertegen. Jonuzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzturk FC - AC Drita 0:1

5e minuut.
Golemi kopt de bal weg. Sopaj met een sublieme pass. Abazi is nu in balbezit. Abazi schiet op doel. Jonuzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Klungelig pakt Berani de bal. Berani passt de bal met de wreef. Golemi speelt de bal door. Jakupi rent richting de bal. Jakupi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Alia is nu in balbezit. Biçoku verovert de bal door een tackle van achteren. Biçoku probeert naar een medespeler te passen. Jakupi is nu in balbezit. Jakupi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Schaut trapt de bal weg van het doel. Voka kopt de bal weg. Abazi heeft problemen om de bal te vangen. Abazi haalt uit met een fantastische trap. Jonuzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzturk FC - AC Drita 0:2

20e minuut.
Sopaj rent richting de bal. Sopaj passt de bal met de wreef. Muja heeft problemen om de bal te vangen. Jakupi rent richting de bal. Jakupi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Gami probeert naar een medespeler te passen. Jakupi rent richting de bal. Tartari bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupi onderschept slim de pass. Jakupi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzturk FC 44%, AC Drita 56%.
Orzturk FC - AC Drita 0:2

46e minuut.
Abazi passt de bal in één keer door. Jakupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartari verovert de bal door een tackle van achteren. Gami is nu in balbezit. Gami schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Rasha geeft een hoge lob. Inworp. Golemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gami rent richting de bal. Gami geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Berani verovert de bal door een tackle van achteren. Berani geeft een hoge lob. Tartari is nu in balbezit. Gami is nu in balbezit. Gami schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Canolli is nu in balbezit. Canolli speelt de bal door. Buzaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Gami onderschept slim de pass. Gami draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzturk FC 39%, AC Drita 61%.
Orzturk FC - AC Drita 0:2