Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Kukësi Elbasani FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Frashëri kopt de bal weg. Rizvanolli is nu in balbezit. Rizvanolli probeert naar een medespeler te passen. Emini is nu in balbezit. Emini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Roscam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hasanbegu. Roscam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meidani met een snel genomen vrije trap. Roscam rent richting de bal. Roscam schiet op doel. Grameno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Kukësi - Elbasani FC 1:0

14e minuut.
Meidani is nu in balbezit. Meidani geeft een lange en hoge pass. Emra heeft problemen om de bal te vangen. Roscam rent richting de bal. Roscam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Meidani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rizvanolli is nu in balbezit. Rizvanolli passt de bal met de wreef. Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini draait met de bal, schiet en ... Morina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Kukësi - Elbasani FC 1:1

32e minuut.
Selimi is nu in balbezit. Selimi probeert naar een medespeler te passen. Byberi is nu in balbezit. Roscam onderschept slim de pass. Roscam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Kukësi - Elbasani FC 2:1

40e minuut.
Karteri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Frashëri met de inworp. Buzaku is nu in balbezit. Buzaku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Frashëri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frashëri schiet op doel. Tafaj onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liko neemt de hoekschop. Grameno bokst de bal weg. Roscam rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Kukësi - Elbasani FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Kukësi 34%, Elbasani FC 66%.
IF Kukësi - Elbasani FC 3:1

61e minuut.
Emini bereikt de bal nog maar net als eerste. Emini haalt uit met een fantastische trap. Fana geeft een lange en hoge pass. Roscam rent richting de bal. Roscam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IF Kukësi - Elbasani FC 4:1

66e minuut.
Meksi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meksi geeft de bal voor. Roscam kopt de bal weg. Buzaku rent richting de bal. Buzaku haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Daar is Emini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fana is nu in balbezit. Fana geeft de bal voor. Roscam maakt een snoekduik en kopt de bal. Karteri kopt de bal weg. Grameno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Hasanbegu passt de bal in één keer door. Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja probeert naar een medespeler te passen. Emini is nu in balbezit. Emini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Hasanbegu met een sublieme pass. Liko bereikt de bal nog maar net als eerste. Liko passt de bal in één keer door. Roscam rent richting de bal. Roscam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frashëri is nu in balbezit. Emra is nu in balbezit. Emra geeft een lange en hoge pass. Meksi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Grameno niet meer kan verder spelen. Hajdari komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Kukësi 54%, Elbasani FC 46%.
IF Kukësi - Elbasani FC 4:1