Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Sharri SK Naftëtari
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Pepa is nu in balbezit. Agalliu verovert de bal door een tackle van achteren. Agalliu passt de bal in één keer door. Restelica is nu in balbezit. Restelica schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi passt de bal met de wreef. Hoxha rent richting de bal. Hoxha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Sharri - SK Naftëtari 1:0

10e minuut.
Agalliu speelt de bal door. Inworp. Stefa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Blyta bereikt de bal nog maar net als eerste. Blyta passt de bal zonder na te denken. Hoxha is nu in balbezit. Hoxha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Sharri - SK Naftëtari 2:0

31e minuut.
Sopaj met een sublieme pass. Keta geeft een lange en hoge pass. Beqiri kopt de bal weg. Sopaj is nu in balbezit. Sopaj geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Shehu met een snelle inworp. Gozhita bereikt de bal nog maar net als eerste. Agalliu verovert de bal door een tackle van achteren. Agalliu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Krasniqi is nu in balbezit. Stefa onderschept slim de pass. Stefa speelt de bal door. Hoxha rent richting de bal. Hoxha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Sharri 54%, SK Naftëtari 46%.
AS Sharri - SK Naftëtari 2:0

50e minuut.
Pepa is nu in balbezit. Agalliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozhita rent richting de bal. Agalliu rent richting de bal. Agalliu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Agalliu passt de bal zonder na te denken. Agalliu probeert naar een medespeler te passen. Gjyshi kopt de bal weg. Hoxha is nu in balbezit. Hoxha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Krasniqi met een sublieme pass. Gozhita is nu in balbezit. Gozhita probeert naar een medespeler te passen. Gjyshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjyshi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Shehu is nu in balbezit. Pepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepa passt de bal met de wreef. Agalliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Agalliu passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Gjyshi heeft problemen om de bal te vangen. Gozhita is nu in balbezit. Zyka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zyka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Sharri 50%, SK Naftëtari 50%.
AS Sharri - SK Naftëtari 2:0