Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Flamurtari KF Partizani
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Reqica is nu in balbezit. Rraci verovert de bal door een tackle van achteren. Rraci met een sublieme pass. Salihi rent richting de bal. Salihi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SK Flamurtari - KF Partizani 1:0

5e minuut.
Daar is Kerri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepa probeert naar een medespeler te passen. Salihi is nu in balbezit. Salihi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Qosja is nu in balbezit. Sollova verovert de bal door een tackle van achteren. Sollova speelt de bal door. Salihi is nu in balbezit. Salihi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Shqina met een snelle inworp. Sollova rent richting de bal. Sollova probeert naar een medespeler te passen. Rraci bereikt de bal nog maar net als eerste. Rraci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Shqina bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prapashtica de bal. Susuri is nu in balbezit. Susuri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Andreu rent richting de bal. Andreu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Agjani de bal onder controle te krijgen. Susuri is nu in balbezit. Susuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Flamurtari 54%, KF Partizani 46%.
SK Flamurtari - KF Partizani 1:0

49e minuut.
Daar is Reqica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brando bereikt de bal nog maar net als eerste. Brando passt de bal zonder na te denken. Susuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuri schiet op doel. Prishtina bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sollova verovert de bal door een tackle van achteren. Rraci bereikt de bal nog maar net als eerste. Rraci speelt de bal door. Daar is Salihi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salihi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Flamurtari - KF Partizani 2:0

61e minuut.
Pepa speelt de bal door. Rraci is nu in balbezit. Salihi rent richting de bal. Rraci rent richting de bal. Rraci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Azemi probeert naar een medespeler te passen. Kerri is nu in balbezit. Kerri geeft de bal voor. Susuri is nu in balbezit. Susuri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kurti is nu in balbezit. Kurti geeft de bal voor. Andreu probeert naar een medespeler te passen. Salihi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salihi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Flamurtari - KF Partizani 3:0

83e minuut.
Sollova heeft problemen om de bal te vangen. Sollova probeert naar een medespeler te passen. Salihi rent richting de bal. Salihi schiet op doel. Sopi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Flamurtari - KF Partizani 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Flamurtari 28%, KF Partizani 72%.
SK Flamurtari - KF Partizani 4:0