Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dukagjini KS Vëllaznimi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


27e minuut.
Boja passt de bal zonder na te denken. Daar is Siliqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi haalt uit met een fantastische trap. Bufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dukagjini - KS Vëllaznimi 1:0

36e minuut.
Stojku passt de bal in één keer door. Metarapi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiço onderschept slim de pass. Kiço speelt de bal door. Siliqi heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pushkolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Metarapi is nu in balbezit. Metarapi met een sublieme pass. Domi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dukagjini 32%, KS Vëllaznimi 68%.
AC Dukagjini - KS Vëllaznimi 1:0

51e minuut.
Billa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana rent richting de bal. Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Muzaku de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Domi kopt de bal weg. Metarapi is nu in balbezit. Pushkolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domi rent richting de bal. Domi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Ymeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Billa rent richting de bal. Ramabaja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramabaja krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ramovi met een snelle inworp. Billa bereikt de bal nog maar net als eerste. Billa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Domi de bal. Domi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dukagjini 56%, KS Vëllaznimi 44%.
AC Dukagjini - KS Vëllaznimi 1:0