Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Bregu i Diellit SK ILIRIA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Marishta met een snelle inworp. Nelaj probeert naar een medespeler te passen. Dushku is nu in balbezit. Dushku haalt uit met een fantastische trap. Vuthaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bregu i Diellit - SK ILIRIA 0:1

19e minuut.
Kazheli kopt de bal weg. Beka is nu in balbezit. Kupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beka onderschept slim de pass. Beka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Llambi passt de bal met de wreef. Nelaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelaj passt de bal zonder na te denken. Dushku rent richting de bal. Dushku draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bregu i Diellit 54%, SK ILIRIA 46%.
AC Bregu i Diellit - SK ILIRIA 0:1

58e minuut.
Zhilagu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kupi is nu in balbezit. Kupi geeft een hoge lob. Dushku bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushku draait met de bal, schiet en ... Vuthaj bokst de bal weg.

70e minuut.
Galiu controleert de bal met de borst. Biçoku rent richting de bal. Biçoku passt de bal in één keer door. Dushku bereikt de bal nog maar net als eerste. Dushku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Biçoku geeft de bal voor. Dushku bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhinipotoku rent richting de bal. Dushku onderschept slim de pass. Dushku draait met de bal, schiet en ... Vuthaj bokst de bal weg.

78e minuut.
Prošek speelt de bal door. Bardhi is nu in balbezit. Bardhi probeert naar een medespeler te passen. Beka bereikt de bal nog maar net als eerste. Beka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kalemaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kalemaj probeert naar een medespeler te passen. Nelaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelaj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zhinipotoku de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kalemaj is nu in balbezit. Kaleci onderschept slim de pass. Kaleci met een sublieme pass. Dushku rent richting de bal. Dushku schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bregu i Diellit 59%, SK ILIRIA 41%.
AC Bregu i Diellit - SK ILIRIA 0:1