Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-07 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 1
  • Stadion: Pelennor Field
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 40344
Dunadan Rangers Baragajul
Bree v.11b Tactiek md5
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 59.7
weak Schieten brilliant
good Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Karademitros geeft een lange en hoge pass. Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo draait met de bal, schiet en ... Rahmad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Saharov de bal. Tart is nu in balbezit. Saharov verovert de bal door een tackle van achteren. Saharov geeft een hoge lob. Fane springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Doblas Santana de bal onder controle te krijgen. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi geeft de bal voor. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:2

12e minuut.
Zec geeft de bal voor. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo passt de bal met de wreef. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:3

14e minuut.
Rohdiana passt de bal zonder na te denken. Congo heeft problemen om de bal te vangen. Congo met een sublieme pass. Fane rent richting de bal. Fane draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Peterelli geeft een lange en hoge pass. Lapid kopt de bal weg. Klungelig pakt Leber de bal. Fane is nu in balbezit. Fane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:4

16e minuut.
Peluňka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peluňka geeft een lange en hoge pass. Saharov rent richting de bal. Saharov geeft een hoge lob. Fane springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Harsya stond buitenspel. Zec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Sologhashvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fane rent richting de bal. Fane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saharov is nu in balbezit. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:5

26e minuut.
Fane is nu in balbezit. Fane passt de bal zonder na te denken. Congo rent richting de bal. Congo heeft problemen om de bal te vangen. Congo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana geeft een lange en hoge pass. Saharov kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Padureanu onderschept slim de pass. Padureanu geeft een lange en hoge pass. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. Rahmad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:6

33e minuut.
Vinh passt de bal zonder na te denken. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo geeft een lange en hoge pass. Saharov is nu in balbezit. Saharov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:7

37e minuut.
Klungelig pakt Fane de bal. Fane passt de bal in één keer door. Saharov is nu in balbezit. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Rahmad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:8

39e minuut.
Congo geeft een hoge lob. Lapid verovert de bal door een tackle van achteren. Saharov is nu in balbezit. Saharov geeft een lange en hoge pass. Fane krijgt zijn hoofd ertegen. Rahmad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sologhashvili verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rohdiana zal de hoekschop nemen. Fane maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:9

41e minuut.
Congo geeft een hoge lob. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap. Karademitros probeert de bal aan de voet te houden. Rahmad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bărzoi zal de hoekschop nemen. Congo kopt de bal weg. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov geeft een hoge lob. Rahmad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fane maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:10

45e minuut.
Zec met een sublieme pass. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapid bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov verovert de bal door een tackle van achteren. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunadan Rangers 73%, Baragajul 27%.
Dunadan Rangers - Baragajul 0:10

47e minuut.
Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi rent richting de bal. Bărzoi geeft de bal voor. Fane kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Padureanu geeft de bal voor. Overvik is nu in balbezit. Congo verovert de bal door een tackle van achteren. Congo schiet op doel. Rahmad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:11

51e minuut.
Peterelli geeft de bal voor. Overvik heeft problemen om de bal te vangen. Congo rent richting de bal. Congo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:12

54e minuut.
Padureanu geeft een hoge lob. Fane kopt de bal weg. Saharov is nu in balbezit. Saharov draait met de bal, schiet en ... Congo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Peluňka kopt de bal weg. Lapid bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana onderschept slim de pass. Rohdiana geeft een hoge lob. Fane krijgt zijn hoofd ertegen. Rahmad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov passt de bal zonder na te denken. Fane is nu in balbezit. Fane schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:13

65e minuut.
Bărzoi rent richting de bal. Congo rent richting de bal. Congo passt de bal met de wreef. Fane is nu in balbezit. Fane haalt uit met een fantastische trap. Rahmad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sologhashvili is nu in balbezit. Sologhashvili speelt de bal door. Fane rent richting de bal. Fane haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rahmad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:14

68e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Rohdiana speelt de bal door. Daar is Saharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saharov draait met de bal, schiet en ... Rahmad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:15

70e minuut.
Rohdiana passt de bal zonder na te denken. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov is nu in balbezit. Saharov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:16

71e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Fane rent richting de bal. Fane passt de bal zonder na te denken. Congo rent richting de bal. Congo draait met de bal, schiet en ... Rahmad bokst de bal weg.

72e minuut.
Bărzoi met een snelle inworp. Congo speelt de bal door. Sologhashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Fane rent richting de bal. Fane schiet op doel. Rahmad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saharov rent richting de bal. Saharov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:17

73e minuut.
Harsya probeert naar een medespeler te passen. Soeharto is nu in balbezit. Fane verovert de bal door een tackle van achteren. Saharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saharov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rahmad trapt de bal weg. Rohdiana kopt de bal weg. Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo rent richting de bal. Congo haalt uit met een fantastische trap. Rahmad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Vinh kopt de bal weg. Bărzoi geeft een lange en hoge pass. Fane rent richting de bal. Congo is nu in balbezit. Congo draait met de bal, schiet en ... Rahmad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Overvik onderschept slim de pass. Overvik geeft een hoge lob. Rohdiana speelt de bal door. Bărzoi geeft een hoge lob. Fane maakt een snoekduik en kopt de bal. Rahmad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Overvik is nu in balbezit. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Overvik verovert de bal door een tackle van achteren. Congo verovert de bal door een tackle van achteren. Congo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Vinh geeft een hoge lob. Congo bereikt de bal nog maar net als eerste. Congo schiet op doel. Rahmad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:18

86e minuut.
Karademitros rent richting de bal. Karademitros geeft een lange en hoge pass. Bărzoi kopt de bal weg. Congo rent richting de bal. Congo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Klungelig pakt Doblas Santana de bal. Bărzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi geeft een hoge lob. Saharov rent richting de bal. Saharov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:19

89e minuut.
Rohdiana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rohdiana passt de bal met de wreef. Sologhashvili is nu in balbezit. Fane onderschept slim de pass. Fane schiet op doel. Rahmad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Inworp. Padureanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rohdiana geeft een hoge lob. Congo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunadan Rangers - Baragajul 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunadan Rangers 85%, Baragajul 15%.
Dunadan Rangers - Baragajul 0:20