Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-01-31 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 1
  • Stadion: BAPAKMU FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5680
BAPAKMU FC Delta Putra Sidoarjo
523 Tactiek 3412
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 54.1
adequate Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Cordier met een sublieme pass. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz is nu in balbezit. Barrientos verovert de bal door een tackle van achteren. Barrientos draait met de bal, schiet en ... Poidevin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Rodoplu passt de bal met de wreef. Riobó rent richting de bal. Riobó passt de bal zonder na te denken. Barrientos heeft problemen om de bal te vangen. Barrientos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Krzos begaat een overtreding. Barrientos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cordier met een snel genomen vrije trap. Smyczyński springt en kopt de bal. Poidevin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barrientos maakt een snoekduik en kopt de bal. Poidevin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Delta Putra Sidoarjo 0:1

15e minuut.
Pálfalvi geeft een lange en hoge pass. Cantos is nu in balbezit. Rybička onderschept slim de pass. Rybička geeft een lange en hoge pass. Barrientos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Riobó speelt de bal door. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Delta Putra Sidoarjo 0:2

32e minuut.
Cordier bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński is nu in balbezit. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos schiet op doel. Poidevin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Delta Putra Sidoarjo 0:3

34e minuut.
Daar is Rybička, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybička geeft een hoge lob. Afilipoaiei geeft een lange en hoge pass. Barrientos krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Bursuc de bal. Poidevin bokst de bal weg.

39e minuut.
Afilipoaiei geeft een lange en hoge pass. Renusz probeert de bal aan de voet te houden. Cordier rent richting de bal. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Poidevin bokst de bal weg.

42e minuut.
Oodyn is nu in balbezit. Oodyn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cantos met een snelle inworp. Coteanu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barczak is nu in balbezit. Barczak geeft de bal voor. Rodoplu kopt de bal weg. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 72%, Delta Putra Sidoarjo 28%.
BAPAKMU FC - Delta Putra Sidoarjo 0:3

50e minuut.
Afilipoaiei is nu in balbezit. Barczak verovert de bal door een tackle van achteren. Riobó begaat een overtreding. Riobó krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński speelt de bal door. Barrientos rent richting de bal. Barrientos schiet op doel. Poidevin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Janin komt het veld opgelopen. Campuzano komt het veld opgelopen. Rodoplu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soebagdja komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bursuc is nu in balbezit. Barrientos onderschept slim de pass. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel. Poidevin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Delta Putra Sidoarjo 0:4

83e minuut.
Poidevin trapt de bal weg. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu passt de bal met de wreef. Galin is nu in balbezit. Galin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Barrientos passt de bal in één keer door. Cordier speelt de bal door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Poidevin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Delta Putra Sidoarjo 0:5

87e minuut.
Riobó probeert naar een medespeler te passen. Cordier speelt de bal door. Klungelig pakt Smyczyński de bal. Smyczyński geeft een hoge lob. Daar is Renusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAPAKMU FC - Delta Putra Sidoarjo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAPAKMU FC 61%, Delta Putra Sidoarjo 39%.
BAPAKMU FC - Delta Putra Sidoarjo 0:6