Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: Demak Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3500
Schalke 04 Indonesian Surakarta United
Mantappu Tactiek 4-3-3 anjay
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 36.2
matig Schieten goed
matig Passen zwak
matig Verdedigen redelijk


16e minuut.
Nurkholis geeft de bal voor. Daar is Abdulrahman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Elías geeft een lange en hoge pass. Kożuch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puhm is nu in balbezit. Puhm schiet op doel. Yuli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Husein zal de hoekschop nemen. Daar is Rontini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:1

24e minuut.
Kożuch onderschept slim de pass. Kożuch met een sublieme pass. Abdillah rent richting de bal. Sunito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunito geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kożuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunito onderschept slim de pass. Sunito passt de bal zonder na te denken. Puhm rent richting de bal. Puhm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:2

33e minuut.
Klungelig pakt Abdillah de bal. Rosada onderschept slim de pass. Rosada passt de bal met de wreef. Puhm rent richting de bal. Puhm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Doeltrap. Muladi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Indonesian 61%, Surakarta United 39%.
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:2

46e minuut.
Nurdjaman komt het veld opgelopen. Hamdar komt het veld opgelopen. Numfor komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pijar geeft een hoge lob. Husein is nu in balbezit. Husein met een sublieme pass. Puhm heeft problemen om de bal te vangen. Puhm draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:3

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Effendy komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Nurkholis met een sublieme pass. Abdillah heeft problemen om de bal te vangen. Abdillah passt de bal zonder na te denken. Fanani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Suseno de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Effendy speelt de bal door. Elías is nu in balbezit. Elías passt de bal zonder na te denken. Daar is Puhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puhm haalt uit met een fantastische trap. Yakin bokst de bal weg.

75e minuut.
Doeltrap. Bonay komt het veld opgelopen. Alamsyah komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Hamdar onderschept slim de pass. Hamdar geeft de bal voor. Fanani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanani haalt uit met een fantastische trap. Numfor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Aritonang komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Indonesian 53%, Surakarta United 47%.
Schalke 04 Indonesian - Surakarta United 0:3