Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-25 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 2.02
  • Stadion: Theatre of Dreams
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 20902
Bina Junior FC Zhaskstrom
Juanncokk! Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
27 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 36.1
uitstekend Schieten matig
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Huentenao passt de bal zonder na te denken. Diken heeft problemen om de bal te vangen. Diken passt de bal met de wreef. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lalciu passt de bal zonder na te denken. Marinaccio probeert naar een medespeler te passen. Huentenao speelt de bal door. Fidor rent richting de bal. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Marinaccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Kaszubski passt de bal in één keer door. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor probeert naar een medespeler te passen. Diken is nu in balbezit. Diken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bina Junior FC - Zhaskstrom 1:0

11e minuut.
Fidor probeert naar een medespeler te passen. Vichev rent richting de bal. Vichev probeert naar een medespeler te passen. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Marinaccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bina Junior FC - Zhaskstrom 2:0

17e minuut.
Huentenao met een sublieme pass. Lalciu is nu in balbezit. Lalciu speelt de bal door. Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Manusiwa controleert de bal met de borst. Lalciu speelt de bal door. Mirski heeft problemen om de bal te vangen. Diken verovert de bal door een tackle van achteren. Diken schiet op doel. Marinaccio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Daar is Swędera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vichev rent richting de bal. Vichev speelt de bal door. Diken heeft problemen om de bal te vangen. Diken haalt uit met een fantastische trap. Marinaccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Vichev met een snelle inworp. Huentenao probeert naar een medespeler te passen. Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bina Junior FC - Zhaskstrom 3:0

34e minuut.
Kaszubski heeft problemen om de bal te vangen. Kaszubski geeft een lange en hoge pass. Dyrek controleert de bal met de borst. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor haalt uit met een fantastische trap. Marinaccio bokst de bal weg.

36e minuut.
Huentenao kopt de bal weg. Fidor is nu in balbezit. Chajdas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fidor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fidor kan niet meer verder spelen. Karanasos komt het veld opgelopen. Diken kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Marinaccio bokst de bal weg.

40e minuut.
Lalciu is nu in balbezit. Lalciu met een sublieme pass. Chajdas is nu in balbezit. Diken onderschept slim de pass. Diken haalt uit met een fantastische trap. Marinaccio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bina Junior FC - Zhaskstrom 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bina Junior FC 34%, Zhaskstrom 66%.
Bina Junior FC - Zhaskstrom 4:0

49e minuut.
Lalciu is nu in balbezit. Lalciu probeert naar een medespeler te passen. Karanasos is nu in balbezit. Diken is nu in balbezit. Diken haalt uit met een fantastische trap. Marinaccio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bina Junior FC - Zhaskstrom 5:0

52e minuut.
Vichev passt de bal in één keer door. Diken is nu in balbezit. Diken draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Chajdas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bina Junior FC - Zhaskstrom 6:0

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Marinaccio niet meer kan verder spelen. Kamenica komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. Triharjanto komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Daar is Diken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diken passt de bal met de wreef. Karanasos rent richting de bal. Karanasos draait met de bal, schiet en ... Triharjanto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chajdas speelt de bal door. Manusiwa probeert naar een medespeler te passen. Mirski bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken onderschept slim de pass. Diken haalt uit met een fantastische trap. Kamenica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Triharjanto kopt de bal weg. Manusiwa controleert de bal met de borst. Kiniec probeert naar een medespeler te passen. Nachtigall geeft een lange en hoge pass. Karanasos kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gultom komt het veld opgelopen. Schäfer komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schaars komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Karanasos speelt de bal door. Triharjanto verovert de bal door een tackle van achteren. Schäfer is nu in balbezit. Schäfer geeft de bal voor. Gultom krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. Vichev met een snelle inworp. Huentenao probeert naar een medespeler te passen. Diken is nu in balbezit. Diken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bina Junior FC - Zhaskstrom 7:0

87e minuut.
Kiniec probeert naar een medespeler te passen. Lalciu is nu in balbezit. Lalciu geeft de bal voor. Karanasos is nu in balbezit. Karanasos schiet op doel. Kamenica bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bina Junior FC - Zhaskstrom 8:0

89e minuut.
Lalciu geeft een lange en hoge pass. Karanasos kopt de bal weg. Daar is Diken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diken haalt uit met een fantastische trap. Kamenica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bina Junior FC - Zhaskstrom 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bina Junior FC 32%, Zhaskstrom 68%.
Bina Junior FC - Zhaskstrom 9:0