Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zhaskstrom Sidoarjo36 FC
4-3-3 Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 29.8
goed Schieten goed
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Kiniec speelt de bal door. Hamdar rent richting de bal. Hamdar passt de bal zonder na te denken. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Mirski geeft een lange en hoge pass. Solheim heeft problemen om de bal te vangen. Sumarna is nu in balbezit. Solheim verovert de bal door een tackle van achteren. Solheim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kiniec speelt de bal door. Solheim rent richting de bal. Kuncahyo speelt de bal door. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Sudrajat passt de bal zonder na te denken. Kiniec rent richting de bal. Kiniec passt de bal in één keer door. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kiniec rent richting de bal. Kiniec passt de bal in één keer door. Manusiwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusiwa passt de bal zonder na te denken. Widianto geeft een hoge lob. Malis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solheim rent richting de bal. Solheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaskstrom - Sidoarjo36 FC 1:0

20e minuut.
Chajdas heeft problemen om de bal te vangen. Chajdas speelt de bal door. Muazis rent richting de bal. Muazis geeft een hoge lob. Jaén maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhaskstrom - Sidoarjo36 FC 1:1

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Kiniec de bal onder controle te krijgen. Muazis speelt de bal door. Sudrajat rent richting de bal. Sudrajat speelt de bal door. Jaén rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Driyono is nu in balbezit. Driyono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaskstrom - Sidoarjo36 FC 1:2

29e minuut.
Sumarna is nu in balbezit. Hamdar verovert de bal door een tackle van achteren. Hamdar geeft een lange en hoge pass. Solheim is nu in balbezit. Solheim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Malis trapt de bal weg van het doel. Hamdar rent richting de bal. Hamdar geeft een hoge lob. Widianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Widianto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mirski passt de bal in één keer door. Solheim rent richting de bal. Sumarna schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sumarna krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bakti kopt de bal weg. Antonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiniec speelt de bal door. Solheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Solheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Widianto rent richting de bal. Antonio rent richting de bal. Widianto onderschept slim de pass. Widianto draait met de bal, schiet en ... Malis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhaskstrom - Sidoarjo36 FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaskstrom 33%, Sidoarjo36 FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhaskstrom - Sidoarjo36 FC 2:2

46e minuut.
Bakti met een sublieme pass. Klungelig pakt Antonio de bal. Solheim rent richting de bal. Solheim schiet op doel. Malis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaskstrom - Sidoarjo36 FC 3:2

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schäfer komt het veld opgelopen. Triharjanto komt het veld opgelopen. Gultom komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Widianto is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Antonio ... Strafschop! Widianto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gultom zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Malis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaskstrom - Sidoarjo36 FC 4:2

68e minuut.
Bakti rent richting de bal. Bakti passt de bal zonder na te denken. Jaén bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaén draait met de bal, schiet en ... Marinaccio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zhaskstrom - Sidoarjo36 FC 4:3

69e minuut.
Gultom speelt de bal door. Jaén is nu in balbezit. Ware begaat een overtreding. Jaén moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jaén kan niet meer verder spelen. Ariyadi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Schaars komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Inworp. Rénier komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Antonio kopt de bal weg. Triharjanto is nu in balbezit. Ariyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ariyadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zhaskstrom - Sidoarjo36 FC 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zhaskstrom 40%, Sidoarjo36 FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zhaskstrom - Sidoarjo36 FC 4:4