Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anggrek Ceria FC Neva Sports
442 Tactiek 433
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
25 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Lebas speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sani neemt de hoekschop. Yandara maakt een snoekduik en kopt de bal. Solichin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Zulfikri heeft problemen om de bal te vangen. Sumarna is nu in balbezit. Sumarna met een sublieme pass. Górnicz rent richting de bal. Górnicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tamaela bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz verovert de bal door een tackle van achteren. Górnicz passt de bal zonder na te denken. Sumarna rent richting de bal. Sumarna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - Neva Sports 1:0

21e minuut.
Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński speelt de bal door. Sumarna rent richting de bal. Górnicz rent richting de bal. Górnicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Opaliński rent richting de bal. Opaliński passt de bal met de wreef. Sumarna rent richting de bal. Sumarna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - Neva Sports 2:0

30e minuut.
Sumarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulfikri rent richting de bal. Opaliński probeert naar een medespeler te passen. Górnicz rent richting de bal. Górnicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Supriatna is nu in balbezit. Opaliński onderschept slim de pass. Opaliński passt de bal in één keer door. Sumarna rent richting de bal. Sumarna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Virmansyah met een harde bal richting middenveld. Opaliński rent richting de bal. Opaliński passt de bal zonder na te denken. Sumarna is nu in balbezit. Sumarna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kambey passt de bal zonder na te denken. Sumarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarna passt de bal in één keer door. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - Neva Sports 3:0

43e minuut.
Opaliński passt de bal zonder na te denken. Sumarna rent richting de bal. Nusantara rent richting de bal. Sumarna onderschept slim de pass. Sumarna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 42%, Neva Sports 58%.
Anggrek Ceria FC - Neva Sports 3:0

58e minuut.
Sumarna rent richting de bal. Opaliński rent richting de bal. Opaliński met een sublieme pass. Górnicz rent richting de bal. Górnicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Virmansyah met een harde bal richting middenveld. Opaliński speelt de bal door. Sumarna probeert de bal met de borst te controleren. Sumarna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - Neva Sports 4:0

60e minuut.
Asmat bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz speelt de bal door. Daar is Sumarna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumarna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Opaliński probeert naar een medespeler te passen. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz passt de bal met de wreef. Daar is Sumarna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumarna haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - Neva Sports 5:0

65e minuut.
Opaliński geeft de bal voor. Sumarna heeft problemen om de bal te vangen. Zulfikri onderschept slim de pass. Klungelig pakt Opaliński de bal. Opaliński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Puspito probeert de bal met de borst te controleren. Supriatna onderschept slim de pass. Tamaela is nu in balbezit. Górnicz verovert de bal door een tackle van achteren. Górnicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - Neva Sports 6:0

72e minuut.
Daar is Zulfikri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumarna is nu in balbezit. Sumarna geeft een hoge lob. Górnicz rent richting de bal. Górnicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anggrek Ceria FC - Neva Sports 7:0

76e minuut.
Górnicz is nu in balbezit. Nusantara bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz verovert de bal door een tackle van achteren. Górnicz draait met de bal, schiet en ... Virmansyah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Lebas heeft problemen om de bal te vangen. Opaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Opaliński passt de bal met de wreef. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kambey speelt de bal door. Górnicz is nu in balbezit. Opaliński is nu in balbezit. Górnicz is nu in balbezit. Górnicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Opaliński rent richting de bal. Opaliński met een sublieme pass. Sumarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarna haalt uit met een fantastische trap. Puspito geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sani is nu in balbezit. Rettore onderschept slim de pass. Rettore geeft een lange en hoge pass. Górnicz rent richting de bal. Górnicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Puspito bereikt de bal nog maar net als eerste. Puspito geeft een hoge lob. Zulfikri kopt de bal weg. Górnicz rent richting de bal. Górnicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anggrek Ceria FC 24%, Neva Sports 76%.
Anggrek Ceria FC - Neva Sports 7:0