Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-02-14 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.01
  • Stadion: FC Tarkam Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1948
FC Tarkam Mega Horse
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Supardi passt de bal in één keer door. Arismunandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Solehan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra verovert de bal door een tackle van achteren. Mandra draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sambera rent richting de bal. Mandra rent richting de bal. Sambera verovert de bal door een tackle van achteren. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prayuna met de inworp. Nainggolan speelt de bal door. Sambera rent richting de bal. Sambera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarkam - Mega Horse 0:1

34e minuut.
Muchsin is nu in balbezit. Mandra verovert de bal door een tackle van achteren. Mandra speelt de bal door. Arismunandar bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismunandar draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Prayuna geeft een hoge lob. Rizal probeert de bal met de borst te controleren. Rizal speelt de bal door. Arismunandar is nu in balbezit. Arismunandar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Manurung trapt de bal weg van het doel. Supardi rent richting de bal. Muchsin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muchsin krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mahuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambera rent richting de bal. Mahuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Sambera onderschept slim de pass. Sambera haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarkam 47%, Mega Horse 53%.
FC Tarkam - Mega Horse 0:1

67e minuut.
Maulana geeft een hoge lob. Inworp. Prayuna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nainggolan is nu in balbezit. Nainggolan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sambera is nu in balbezit. Sambera haalt uit met een fantastische trap. Ryanto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tarkam - Mega Horse 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tarkam 43%, Mega Horse 57%.
FC Tarkam - Mega Horse 0:2