Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortitude Fc Putra Singosari
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Kabagaimu verovert de bal door een tackle van achteren. Kabagaimu passt de bal zonder na te denken. Yosaputra is nu in balbezit. Yosaputra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Imbiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu rent richting de bal. Imbiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaban verovert de bal door een tackle van achteren. Kaban schiet op doel. Sumarna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Sihombing met een sublieme pass. Pulalo rent richting de bal. Pulalo geeft de bal voor. Prinanto probeert de bal met de borst te controleren. Prinanto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Hendardi kopt de bal weg. Daar is Gunawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gunawan geeft een lange en hoge pass. Prinanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prinanto draait met de bal, schiet en ... Abbas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortitude Fc 48%, Putra Singosari 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortitude Fc - Putra Singosari 0:0

64e minuut.
Roni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pramono komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kabagaimu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zamzani de bal. Zamzani passt de bal met de wreef. Prinanto is nu in balbezit. Prinanto draait met de bal, schiet en ... Abbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Hendardi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gunawan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imbiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbiri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pulalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zamzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaban probeert naar een medespeler te passen. Yosaputra rent richting de bal. Yosaputra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugiyanto verovert de bal door een tackle van achteren. Sugiyanto geeft de bal voor. Daar is Prinanto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prinanto draait met de bal, schiet en ... Abbas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortitude Fc 38%, Putra Singosari 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortitude Fc - Putra Singosari 0:0