Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nerazzuri Victoria II
0021 Tactiek exotic
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen formidable


7e minuut.
Mata kopt de bal weg. Tarlósi heeft problemen om de bal te vangen. Kanevsky is nu in balbezit. Mata onderschept slim de pass. Mata haalt uit met een fantastische trap. Enoch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Nazaryan speelt de bal door. Chlastawa met een sublieme pass. Tummolo speelt de bal door. Matidze rent richting de bal. Matidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Enoch met een harde bal richting middenveld. Văduva kopt de bal weg. Polčík probeert naar een medespeler te passen. Tarlósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Teymuryan verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tarlósi de bal. Tarlósi passt de bal zonder na te denken. Mata rent richting de bal. Mata schiet op doel. Enoch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Kirakosyan is nu in balbezit. Chlastawa onderschept slim de pass. Panosyan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Panosyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Panosyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Klungelig pakt Teymuryan de bal. Matidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Teymuryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mata is nu in balbezit. Mata draait met de bal, schiet en ... Enoch bokst de bal weg.

24e minuut.
Văduva geeft een lange en hoge pass. Polčík kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarlósi de bal. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nazaryan draait met de bal, schiet en ... Tummolo bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khachatryan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kirakosyan springt en kopt de bal. Ukropina bokst de bal weg.

37e minuut.
Văduva rent richting de bal. Văduva speelt de bal door. Tummolo is nu in balbezit. Tummolo geeft een hoge lob. Mata krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Polčík met een sublieme pass. Daar is Tarlósi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarlósi passt de bal met de wreef. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata schiet op doel. Enoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerazzuri 68%, Victoria II 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nerazzuri - Victoria II 0:0

55e minuut.
Zajc geeft een lange en hoge pass. Heldus is nu in balbezit. Heldus geeft een hoge lob. Polčík geeft de bal voor. Mata krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tarlósi de bal. Mata rent richting de bal. Mata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Victoria II 0:1

71e minuut.
Matidze schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kanevsky de bal onder controle te krijgen. Tummolo geeft de bal voor. Mata krijgt zijn hoofd ertegen. Enoch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Victoria II 0:2

74e minuut.
Văduva passt de bal in één keer door. Mata is nu in balbezit. Mata passt de bal met de wreef. Matidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Matidze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Văduva rent richting de bal. Tummolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tummolo passt de bal in één keer door. Tarlósi is nu in balbezit. Tarlósi schiet op doel. Enoch bokst de bal weg. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Victoria II 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerazzuri 70%, Victoria II 30%.
Nerazzuri - Victoria II 0:3