Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria II Nerazzuri
exotic Tactiek 0021
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 52.5
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen solide


14e minuut.
Kirakosyan geeft een lange en hoge pass. Polčík is nu in balbezit. Polčík geeft een lange en hoge pass. Canal springt en kopt de bal. Mahakyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Minassyan speelt de bal door. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva begaat een overtreding. Văduva krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pachut geeft een lange en hoge pass. Inworp. Minassyan met een snelle inworp. Nazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamal begaat een overtreding. Minassyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minassyan met een snel genomen vrije trap. MacKeith maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nadjaryan probeert naar een medespeler te passen. Hamal rent richting de bal. MacKeith verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeith schiet op doel. Ukropina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Nerazzuri 0:1

38e minuut.
Canal is nu in balbezit. Canal passt de bal in één keer door. Mata is nu in balbezit. Mata draait met de bal, schiet en ... Mahakyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria II - Nerazzuri 1:1

40e minuut.
Minassyan passt de bal met de wreef. MacKeith is nu in balbezit. Chlastawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chlastawa krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Nadjaryan onderschept slim de pass. Nadjaryan probeert naar een medespeler te passen. Văduva probeert naar een medespeler te passen. Canal rent richting de bal. Canal draait met de bal, schiet en ... Mahakyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria II 38%, Nerazzuri 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria II - Nerazzuri 1:1

48e minuut.
Daar is Minassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamal is nu in balbezit. Minassyan onderschept slim de pass. Minassyan geeft de bal voor. MacKeith maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Canal geeft een hoge lob. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tummolo begaat een overtreding. Tummolo krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Văduva heeft problemen om de bal te vangen. Văduva geeft een hoge lob. Mata is nu in balbezit. Canal rent richting de bal. Canal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Nerazzuri 2:1

66e minuut.
Văduva geeft een lange en hoge pass. Kirakosyan rent richting de bal. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Barry is nu in balbezit. Arturyan onderschept slim de pass. Arturyan passt de bal zonder na te denken. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel. Ukropina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria II 34%, Nerazzuri 66%.
Victoria II - Nerazzuri 2:1