Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Galácticos INVERGUIABLES FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes onderschept slim de pass. Mercedes passt de bal met de wreef. Canizales rent richting de bal. Canizales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - INVERGUIABLES FC 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chain met een sublieme pass. Canizales rent richting de bal. Canizales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - INVERGUIABLES FC 2:0

22e minuut.
Daar is Heinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baquedano is nu in balbezit. Baquedano geeft een hoge lob. Cárcamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lopez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crespo met een snelle inworp. Tejada rent richting de bal. Tejada geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Galácticos 39%, INVERGUIABLES FC 61%.
Victoria Galácticos - INVERGUIABLES FC 2:0

48e minuut.
Tejada rent richting de bal. Tejada passt de bal zonder na te denken. Cárcamo speelt de bal door. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel. Maas bokst de bal weg.

51e minuut.
Lobo passt de bal in één keer door. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizales onderschept slim de pass. Canizales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - INVERGUIABLES FC 3:0

57e minuut.
Lobo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carías komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Carías rent richting de bal. Chain begaat een overtreding. Carías raakt geblesseerd tijdens het duel. Baquedano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Colindres kopt de bal weg. Daar is Cueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - INVERGUIABLES FC 3:1

83e minuut.
Cárcamo verovert de bal door een tackle van achteren. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcamo begaat een overtreding. Paz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Paz kan niet meer verder spelen. Baquedano komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Carías rent richting de bal. Canizales verovert de bal door een tackle van achteren. Claros bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes verovert de bal door een tackle van achteren. Mercedes draait met de bal, schiet en ... Coto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - INVERGUIABLES FC 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Galácticos 44%, INVERGUIABLES FC 56%.
Victoria Galácticos - INVERGUIABLES FC 4:1