Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burros Ladrones Amapala Kanibales
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Klungelig pakt Amaya de bal. Raudales probeert naar een medespeler te passen. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Ladrones - Amapala Kanibales 1:0

4e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar onderschept slim de pass. Sierra is nu in balbezit. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Enamorado geeft de bal voor. Inworp. Zelaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anduray met de inworp. Cruz rent richting de bal. Duarte onderschept slim de pass. Duarte geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. Raudales speelt de bal door. Sierra rent richting de bal. Sierra draait met de bal, schiet en ... Franco probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tovar kopt de bal weg. Cruz is nu in balbezit. Cruz passt de bal in één keer door. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Alas rent richting de bal. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Alas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alas krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Doeltrap. Evangelista trapt de bal weg. Cruz kopt de bal weg. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Soto passt de bal met de wreef. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duarte rent richting de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Ladrones 56%, Amapala Kanibales 44%.
Burros Ladrones - Amapala Kanibales 1:0

77e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Guerrero is nu in balbezit. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel. Evangelista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burros Ladrones - Amapala Kanibales 1:1

79e minuut.
Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar geeft een hoge lob. Maas kopt de bal weg. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Ladrones 48%, Amapala Kanibales 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burros Ladrones - Amapala Kanibales 1:1