Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corosal Carroñeros Horribles Carroñeros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya onderschept slim de pass. Montoya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rivera geeft een lange en hoge pass. Diego bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alfaro. Alfaro krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bardales passt de bal met de wreef. Cerrato rent richting de bal. Cerrato geeft de bal voor. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Facuse onderschept slim de pass. Facuse speelt de bal door. Montoya rent richting de bal. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Baldemar verovert de bal door een tackle van achteren. Baldemar speelt de bal door. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel. Sa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Abudoj rent richting de bal. Facuse verovert de bal door een tackle van achteren. Colindres bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Escoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Berrios onderschept slim de pass. Berrios speelt de bal door. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corosal Carroñeros 58%, Horribles Carroñeros 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corosal Carroñeros - Horribles Carroñeros 0:0

47e minuut.
Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Fong geeft een lange en hoge pass. Montoya is nu in balbezit. Montoya haalt uit met een fantastische trap. Tovar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vides probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal met de wreef. Escoto rent richting de bal. Escoto schiet op doel. Sa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alfaro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Abudoj heeft problemen om de bal te vangen. Escoto is nu in balbezit. Escoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Alfaro met een snelle inworp. Berrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoto verovert de bal door een tackle van achteren. Escoto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corosal Carroñeros - Horribles Carroñeros 1:0

81e minuut.
Letona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Williams. Letona is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Letona met een snel genomen vrije trap. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Baldemar speelt de bal door. Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoto rent richting de bal. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corosal Carroñeros 40%, Horribles Carroñeros 60%.
Corosal Carroñeros - Horribles Carroñeros 1:0