Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maraton Licántropos Verdes Leprosos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Cañadas kan de bal niet met de borst controleren. Bustillo rent richting de bal. Bustillo passt de bal in één keer door. Aeropajita bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeropajita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Frejie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mejia rent richting de bal. Mejia passt de bal zonder na te denken. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga speelt de bal door. Farach bereikt de bal nog maar net als eerste. Aeropajita onderschept slim de pass. Aeropajita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Licántropos - Verdes Leprosos 1:0

22e minuut.
Mejia heeft problemen om de bal te vangen. Bustillo is nu in balbezit. Bustillo passt de bal met de wreef. Aeropajita rent richting de bal. Aeropajita haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Licántropos - Verdes Leprosos 2:0

24e minuut.
Mejia passt de bal met de wreef. Urrutia rent richting de bal. Vi rent richting de bal. Vi schiet op doel. Guido maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Licántropos - Verdes Leprosos 2:1

43e minuut.
Mejia speelt de bal door. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia passt de bal in één keer door. Vi rent richting de bal. Vi haalt uit met een fantastische trap. Guido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maraton Licántropos 59%, Verdes Leprosos 41%.
Maraton Licántropos - Verdes Leprosos 2:1

52e minuut.
Frejie is nu in balbezit. Mercedes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferrera. Ferrera krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Frejie geeft de bal voor. Talbott kopt de bal weg. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Vi rent richting de bal. Vi draait met de bal, schiet en ... De Gregorio is nu in balbezit. De Gregorio geeft een hoge lob. Vi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Talbott geeft de bal voor. Cañadas rent richting de bal. Celix rent richting de bal. Cañadas onderschept slim de pass. Cañadas geeft een lange en hoge pass. Guido probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Videa heeft problemen om de bal te vangen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero rent richting de bal. Urrutia verovert de bal door een tackle van achteren. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maraton Licántropos 60%, Verdes Leprosos 40%.
Maraton Licántropos - Verdes Leprosos 2:1