Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cabañas Ballenas Martillos
532 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 20.2
adequate Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Antoś is nu in balbezit. Caso begaat een overtreding. Antoś raakt geblesseerd tijdens het duel. Belea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osorio kan de bal niet met de borst controleren. Chrysovergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysovergis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Montoya speelt de bal door. Chrysovergis met een sublieme pass. Antoś rent richting de bal. Antoś haalt uit met een fantastische trap. Almendra bokst de bal weg.

13e minuut.
Baquis probeert de bal aan de voet te houden. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquis maakt een afschuwelijke overtreding. Baquis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Moya moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Moya kan niet meer verder spelen. Ochoa komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Jankowicz rent richting de bal. Jankowicz passt de bal met de wreef. Antoś is nu in balbezit. Chrysovergis is nu in balbezit. Chrysovergis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Jackson kopt de bal weg. Chrysovergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś haalt uit met een fantastische trap. Almendra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - Ballenas Martillos 1:0

42e minuut.
Mamonas Assassinas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vides met de inworp. Daar is Caso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cabañas 44%, Ballenas Martillos 56%.
Atletico Cabañas - Ballenas Martillos 1:0

70e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Chrysovergis onderschept slim de pass. Chrysovergis probeert naar een medespeler te passen. Jankowicz is nu in balbezit. Jankowicz draait met de bal, schiet en ... Paal! Jankowicz is nu in balbezit. Jankowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - Ballenas Martillos 2:0

73e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson speelt de bal door. Chrysovergis rent richting de bal. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - Ballenas Martillos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cabañas 38%, Ballenas Martillos 62%.
Atletico Cabañas - Ballenas Martillos 3:0