Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Terribles Carroñeros Bravos Cuervos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Simon passt de bal zonder na te denken. Canales heeft problemen om de bal te vangen. Canales probeert naar een medespeler te passen. Matta rent richting de bal. Matta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Terribles Carroñeros - Bravos Cuervos 0:1

22e minuut.
Oyuela is nu in balbezit. Oyuela geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Matta de bal onder controle te krijgen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Alonzo geeft een hoge lob. Serrano kopt de bal weg. Andrade probeert de bal aan de voet te houden. Matta verovert de bal door een tackle van achteren. Matta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Baca is nu in balbezit. Arauz begaat een overtreding. Baca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Andrade de bal. Matta rent richting de bal. Matta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terribles Carroñeros 45%, Bravos Cuervos 55%.
Terribles Carroñeros - Bravos Cuervos 0:1

51e minuut.
Granillo heeft problemen om de bal te vangen. Granillo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oyuela de bal. Arauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Espino haalt uit met een fantastische trap. Carías speelt de bal door. Matta kopt de bal weg. Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Matta is nu in balbezit. Baca bereikt de bal nog maar net als eerste. Matta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Matta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Terribles Carroñeros 50%, Bravos Cuervos 50%.
Terribles Carroñeros - Bravos Cuervos 0:1