Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Indios Verdes Navajas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Santos trapt de bal weg van het doel. Ballesteros kopt de bal weg. Cuellar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cansino neemt de hoekschop. Baldemar probeert de bal met de borst te controleren. Arden rent richting de bal. Arden haalt uit met een fantastische trap. Alegría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldemar verovert de bal door een tackle van achteren. Baldemar passt de bal met de wreef. Arden bereikt de bal nog maar net als eerste. Arden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Flamenco met de inworp. Cuellar is nu in balbezit. Matamoros begaat een overtreding. Matamoros krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Indios 41%, Verdes Navajas 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres Indios - Verdes Navajas 0:0

64e minuut.
Cansino verovert de bal door een tackle van achteren. Cansino geeft de bal voor. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia onderschept slim de pass. Urrutia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Márquez rent richting de bal. Márquez met een sublieme pass. Klungelig pakt Cubas de bal. Arden rent richting de bal. Arden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Márquez kopt de bal weg. Daar is Cubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barón rent richting de bal. Gaido verovert de bal door een tackle van achteren. Gaido schiet op doel. Alegría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Cuellar probeert naar een medespeler te passen. Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hara speelt de bal door. Matamoros is nu in balbezit. Matamoros geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Cansino geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rosa de bal onder controle te krijgen. Arden rent richting de bal. Arden haalt uit met een fantastische trap. Cubas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Indios 47%, Verdes Navajas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigres Indios - Verdes Navajas 0:0