Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locos Felinos Vida Mágicos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Adriano geeft een lange en hoge pass. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios geeft een lange en hoge pass. De León heeft problemen om de bal te vangen. De León draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Colindres geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Benitez rent richting de bal. Benitez schiet op doel. Arias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Vida Mágicos 0:1

14e minuut.
Colindres bereikt de bal nog maar net als eerste. Colindres schiet op doel. Klungelig pakt Alcerro de bal. Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez schiet op doel. Arias probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Vida Mágicos 0:2

21e minuut.
Macoto rent richting de bal. Adriano onderschept slim de pass. Adriano speelt de bal door. De León rent richting de bal. De León haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Adriano is nu in balbezit. Adriano passt de bal in één keer door. Matta is nu in balbezit. Matta speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Vida Mágicos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Felinos 43%, Vida Mágicos 57%.
Locos Felinos - Vida Mágicos 1:2

54e minuut.
Larios is nu in balbezit. Macoto rent richting de bal. Macoto geeft een lange en hoge pass. Benitez rent richting de bal. Benitez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cañas is nu in balbezit. Adriano is nu in balbezit. Cañas rent richting de bal. Adriano verovert de bal door een tackle van achteren. Adriano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Casco probeert de bal aan de voet te houden. Cañas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañas passt de bal met de wreef. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta passt de bal in één keer door. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Felinos 52%, Vida Mágicos 48%.
Locos Felinos - Vida Mágicos 1:2