Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gennaioi Messinias Ouranos Larissas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.5
average Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


32e minuut.
Sarafoglou kopt de bal weg. Bratakos heeft problemen om de bal te vangen. Koumakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratakos onderschept slim de pass. Bratakos schiet op doel. Lolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Vergonis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parsalis. Vergonis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Margetis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Loubardeas rent richting de bal. Loubardeas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Vergonis de bal. Katsabis is nu in balbezit. Katsabis geeft een lange en hoge pass. Tsimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsimas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gennaioi Messinias - Ouranos Larissas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gennaioi Messinias 41%, Ouranos Larissas 59%.
Gennaioi Messinias - Ouranos Larissas 1:0

53e minuut.
Androulakis geeft een hoge lob. Gryllakis speelt de bal door. Daar is Koumakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratakos draait met de bal, schiet en ... Lolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Mitrakopoulos geeft een hoge lob. Katsabis kopt de bal weg. Efstratiadis met een sublieme pass. Bratakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratakos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Karavatellis is nu in balbezit. Bratakos verovert de bal door een tackle van achteren. Bratakos speelt de bal door. Tsimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsimas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Margetis rent richting de bal. Margetis probeert naar een medespeler te passen. Koumakis kan de bal niet met de borst controleren. Parsalis rent richting de bal. Parsalis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Lolos trapt de bal weg. Efstratiadis kopt de bal weg. Androulakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tsimas rent richting de bal. Tsimas draait met de bal, schiet en ... Lolos bokst de bal weg.

80e minuut.
Koumakis is nu in balbezit. Gryllakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Koumakis zijn tegenspeler op de grond. Koumakis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gennaioi Messinias 33%, Ouranos Larissas 67%.
Gennaioi Messinias - Ouranos Larissas 1:0