Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mpempides Aliakmona Thriamvos Ionon
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Kouvelis geeft een hoge lob. Inworp. Ladas met de inworp. Paboukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paboukidis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sgouropoulos rent richting de bal. Galis verovert de bal door een tackle van achteren. Galis met een sublieme pass. Braxos rent richting de bal. Braxos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Braxos speelt de bal door. Daar is Sgouropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzioannidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chatzioannidis krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Aggelou met een snelle inworp. Galis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitropoulos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dimitropoulos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Klungelig pakt Kouvelis de bal. Ladas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douros bereikt de bal nog maar net als eerste. Douros haalt uit met een fantastische trap. Sifniotis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Aggelou onderschept slim de pass. Aggelou speelt de bal door. Braxos is nu in balbezit. Galis is nu in balbezit. Galis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpempides Aliakmona 39%, Thriamvos Ionon 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mpempides Aliakmona - Thriamvos Ionon 0:0

60e minuut.
Kefallinos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galis de bal. Mylonakis begaat een overtreding. Mylonakis krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Markoulakis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chatzioannidis de bal. Ladas speelt de bal door. Douros rent richting de bal. Douros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zigouris rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zigouris met de inworp. Paboukidis rent richting de bal. Paboukidis geeft een hoge lob. Tsoumelekas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpempides Aliakmona 40%, Thriamvos Ionon 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mpempides Aliakmona - Thriamvos Ionon 0:0