Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIREAUS F.C. Hoger F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Douros geeft de bal voor. Tzortzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Palaiogenidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palaiogenidis krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Koronakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronakis passt de bal met de wreef. Kyrtsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyrtsos geeft een hoge lob. Douros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mavrakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIREAUS F.C. 61%, Hoger F.C 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PIREAUS F.C. - Hoger F.C 0:0

46e minuut.
Koronakis passt de bal zonder na te denken. Sabrakos is nu in balbezit. Dimos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sabrakos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tzimopoulos kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Hoger F.C 0:1

57e minuut.
Papaggelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyrtsos verovert de bal door een tackle van achteren. Kyrtsos met een sublieme pass. Tzimopoulos is nu in balbezit. Tzimopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Hoger F.C 0:2

58e minuut.
Tzimopoulos met een sublieme pass. Nazlidis rent richting de bal. Patsatzoglou onderschept slim de pass. Patsatzoglou haalt uit met een fantastische trap. Levantidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Hoger F.C 1:2

82e minuut.
Kokkineas passt de bal met de wreef. Tzimopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimopoulos speelt de bal door. Koronakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronakis schiet op doel. Mavrakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Hoger F.C 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIREAUS F.C. 44%, Hoger F.C 56%.
PIREAUS F.C. - Hoger F.C 1:3