Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DP Varkizas Ano Kalamaki
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


13e minuut.
Troufakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokondroulis is nu in balbezit. Kokondroulis speelt de bal door. Paramanidis is nu in balbezit. Paramanidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Avranas met de inworp. Dourakis heeft problemen om de bal te vangen. Dourakis probeert naar een medespeler te passen. Paramanidis is nu in balbezit. Paramanidis haalt uit met een fantastische trap. Mosios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Kokondroulis probeert naar een medespeler te passen. Myroforidis is nu in balbezit. Myroforidis passt de bal in één keer door. Kontogiannidis is nu in balbezit. Kontogiannidis draait met de bal, schiet en ... Kyminitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kokondroulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokondroulis geeft een lange en hoge pass. Tsisparas is nu in balbezit. Paramanidis verovert de bal door een tackle van achteren. Paramanidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kliridis geeft een hoge lob. Elytis rent richting de bal. Kontogiannidis onderschept slim de pass. Kontogiannidis haalt uit met een fantastische trap. Kyminitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kontogiannidis rent richting de bal. Myroforidis is nu in balbezit. Chatzidiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Myroforidis onderschept slim de pass. Myroforidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Kyminitis trapt de bal weg van het doel. Ntikoudis kopt de bal weg. Bablekos probeert de bal met de borst te controleren. Bablekos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Bablekos passt de bal in één keer door. Myroforidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Myroforidis speelt de bal door. Kontogiannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontogiannidis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kyminitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kokondroulis verovert de bal door een tackle van achteren. Myroforidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokondroulis verovert de bal door een tackle van achteren. Kontogiannidis is nu in balbezit. Kontogiannidis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - Ano Kalamaki 1:0

39e minuut.
Paramanidis passt de bal zonder na te denken. Ntikoudis heeft problemen om de bal te vangen. Dourakis rent richting de bal. Paramanidis onderschept slim de pass. Paramanidis haalt uit met een fantastische trap. Mosios bokst de bal weg.

41e minuut.
Dragasakis passt de bal met de wreef. Rodokanakis is nu in balbezit. Paramanidis onderschept slim de pass. Paramanidis haalt uit met een fantastische trap. Mosios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DP Varkizas - Ano Kalamaki 1:1

43e minuut.
Paramanidis passt de bal met de wreef. Daar is Elytis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myroforidis is nu in balbezit. Myroforidis haalt uit met een fantastische trap. Kyminitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DP Varkizas - Ano Kalamaki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DP Varkizas 47%, Ano Kalamaki 53%.
DP Varkizas - Ano Kalamaki 2:1

57e minuut.
Bablekos geeft de bal voor. Kokondroulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokondroulis geeft de bal voor. Paramanidis heeft problemen om de bal te vangen. Paramanidis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Troufakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mallios is nu in balbezit. Troufakos begaat een overtreding. Mallios raakt geblesseerd tijdens het duel. Avranas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Troufakos geeft een hoge lob. Kliridis rent richting de bal. Paramanidis is nu in balbezit. Paramanidis schiet op doel. Mosios maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DP Varkizas - Ano Kalamaki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DP Varkizas 65%, Ano Kalamaki 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DP Varkizas - Ano Kalamaki 2:2