Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aetoi Patras paokre
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.5
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Aliagas is nu in balbezit. Aliagas geeft een hoge lob. Lypiridis kopt de bal weg. Papapanos rent richting de bal. Papapanos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Christidis speelt de bal door. Lypiridis geeft een hoge lob. Notaras kopt de bal weg. Lyras is nu in balbezit. Lyras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lyras verovert de bal door een tackle van achteren. Aliagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyras verovert de bal door een tackle van achteren. Notaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaras haalt uit met een fantastische trap. Doulgeridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lyras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aetoi Patras - paokre 1:0

15e minuut.
Papamarkos rent richting de bal. Papamarkos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krevatopoulos met de inworp. Mikelis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Limnios met een snelle inworp. Xynis bereikt de bal nog maar net als eerste. Xynis geeft een hoge lob. Papapanos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Krevatopoulos geeft de bal voor. Zeppos heeft problemen om de bal te vangen. Christidis is nu in balbezit. Mikelis onderschept slim de pass. Mikelis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Christidis rent richting de bal. Mikelis is nu in balbezit. Svolopoulos is nu in balbezit. Mikelis onderschept slim de pass. Mikelis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aetoi Patras 53%, paokre 47%.
Aetoi Patras - paokre 1:0

54e minuut.
Christidis kopt de bal weg. Notaras rent richting de bal. Notaras probeert naar een medespeler te passen. Lyras is nu in balbezit. Lyras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zeppos onderschept slim de pass. Lypiridis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeppos. Lypiridis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lypiridis kan niet meer verder spelen.

82e minuut.
Papapanos heeft problemen om de bal te vangen. Kallifronas is nu in balbezit. Papapanos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papapanos krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Notaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaras speelt de bal door. Aggelopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vragoteris onderschept slim de pass. Vragoteris geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aetoi Patras 55%, paokre 45%.
Aetoi Patras - paokre 1:0