Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omilos Olimpou Ksenagoi Ioanninon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Kakouratos passt de bal met de wreef. Zamanis rent richting de bal. Met opzet legt Louvaris zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Louvaris naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Vrodorinakis heeft problemen om de bal te vangen. Vrodorinakis geeft een lange en hoge pass. Zarkos heeft problemen om de bal te vangen. Patrinos onderschept slim de pass. Patrinos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kounelakis onderschept slim de pass. Kounelakis passt de bal met de wreef. Christakis is nu in balbezit. Andreadakis onderschept slim de pass. Andreadakis geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Patrinos probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - Ksenagoi Ioanninon 0:1

27e minuut.
Armenakis rent richting de bal. Armenakis geeft de bal voor. Kasimatis kopt de bal weg. Patrinos is nu in balbezit. Patrinos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Pyrgiotis trapt de bal weg van het doel. Daar is Kallonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasimatis rent richting de bal. Kasimatis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omilos Olimpou 46%, Ksenagoi Ioanninon 54%.
Omilos Olimpou - Ksenagoi Ioanninon 0:1

54e minuut.
Kasimatis heeft problemen om de bal te vangen. Kallonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallonis passt de bal in één keer door. Kakouratos is nu in balbezit. Kakouratos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Alligiannis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pipinelis is nu in balbezit. Pipinelis schiet op doel. Papagiannatos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barkas bokst de bal weg.

68e minuut.
Barkas trapt de bal weg van het doel. Kallonis geeft een lange en hoge pass. Papagiannatos probeert de bal aan de voet te houden. Kakouratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakouratos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Kallonis de bal onder controle te krijgen. Lepouras rent richting de bal. Kasimatis verovert de bal door een tackle van achteren. Patrinos rent richting de bal. Patrinos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Omilos Olimpou - Ksenagoi Ioanninon 0:2

77e minuut.
Vrodorinakis met een snelle inworp. Lepouras heeft problemen om de bal te vangen. Kasimatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasimatis haalt uit met een fantastische trap. Andreadakis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Routis bereikt de bal nog maar net als eerste. Christakis onderschept slim de pass. Christakis probeert naar een medespeler te passen. Kakouratos is nu in balbezit. Kakouratos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omilos Olimpou 40%, Ksenagoi Ioanninon 60%.
Omilos Olimpou - Ksenagoi Ioanninon 0:2